Recenzie: The Amazing Spider-Man #9 [RO]

by - septembrie 08, 2016


The Amazing Spider-Man #9 de Dan Slott, Oliver Coipel & Justin Ponsor

↟ Publicată la Lex Comics pe 15 august 2016

↟ Paperback, 40 de pagini

↟ Comandă de aici.

↟ Mulțumesc super mult Lex Comics pentru acest număr!

Rating:
AICI ÎNCEPE SPIDER-VERSUL! – Superartistul Olivier Coipel (Thor, Siege, House of M) își unește forțele cu Dan Slott pentru a ne oferi cel mai spectaculos episod cu Omul-Păianjen din toate timpurile! – Atunci când o forță malefică îi amenință pe toți Oamenii-Păianjen din multivers, este nevoie ca toți cei amenințați să strângă rândurile pentru a supraviețui!



Okay, era cât pe ce să am un mini atac de panică :))


Numărul ăsta e puțin mai special... și diferit. Zic asta pentru că ne axăm mai mult pe celelalte dimensiuni decât pe cea în care Peter Parker e Omul-Păianjen. Așa cum bine cred că știți, există mai multe dimensiuni. Infinite realități alternative. Adică infinite variații de Oameni-Păianjen. Doar că într-o lume foarte îndepărată, pe Pământul 001, o familie de răufăcători, Moștenitorii, plănuiesc să omoare toți Oamenii-Păianjen din Univers. Și singura cale de a-i învinge e de a porni un Război...


Peter are acum alte probleme de rezolvat. Una dintre ele ar fi legătura dintre el și Silk (o mai știți pe Silk, da?). „Oricând suntem îmrepună «pornirile noastre animale» o iau razna...” - așa că atunci când dă nas în nas cu o grămadă de Păianjeni veniți din diferite dimensiuni, nu-i vine să creadă și nu înțelege ce legătură ar putea avea el cu toată povestea asta.


Desfășurat pe mai multe planuri temporale, numărul din luna asta ne face cunoștință cu Moștenitorii sau, mai bine zis, viitorii dușmani de moarte ai Păianjenului. Dacă până acum a reușit să scape din orice problemă singur sau cu ajutorul prietenilor, cred că lupta cu această familie străveche va fi cea mai grea de până acum. Pentru că aceștia se hrănesc cu sufletele Păianjenilor și au și un mare avantaj...


Mi s-a părut super interesant că am putut face cunoștință cu ceilalți Păianjeni din celelalte dimensiuni. Cine ar fi crezut că pot exista atâtea variații de Peter Parker? De la Femeia-Păianjen aka Jessica Drew, Fata-Păianjen aka Anya Corazon, Spider-UK aka Billy Braddock, până la Peter Porker („Spectaculosul Porc-Păianjen de pe Pământul 25, râtos și mândru” încă râd când văd descrierea asta :)) ) și chiar... Fata-Păianjen de pe Pământul 982 aka Mayday Parker! Acum luați toate persoanjele astea, plus multe altele, niște răufăcători și replici amuzante și vă iese cel mai grozav început de sfârșit ^^”


Ce legătură are Peter cu toți acești Păianjeni? Care-i faza cu Moștenitorii? Și cu Mayday Perker? Există șanse pentru a-i învinge pe acești răufăcători? Cum de reușesc să fie mereu cu un pas înaintea lor? Care-i arma lor secretă? Un număr complex, cu multe personaje, acțiune din plin și niște răufăcători care-i pot aduce sfârșitul lui Peter. Vă super recomand acestă serie, fie că o citiți la piscină, la o cafea, la o terasă. E un must read!






* click pe coperți pentru a citi recenziile *


You May Also Like

0 comments