Nou la Editurile ARTHUR & PALADIN!

by - octombrie 28, 2016




O carte minunată de colorat, cu ilustrațiile originale realizate de Pauline Baynes – cadoul perfect pentru fanii Cronicilor din Narnia și de fapt, pentru oricine, indiferent de vârstă, care iubește să coloreze. Pășește în dulap și intră în lumea magică a Narniei: un tărâm unic al centaurilor, faunilor, și al leului Aslan.





Explorează universul din Animale Fantastice și unde le poți găsi în această galerie fascinantă cu ilustrații alb-negru, în care vei întâlni personaje și scene din film, precum și câteva dintre schițele folosite pe parcursul filmărilor.

Urmează-l pe Newt Scamander pe străzile aburinde ale metropolei înfloritoare care pulsează în ritmul jazzului și, departe de ochii Mageamiilor, descoperă o lume paralelă cu a lor, o lume secretă în care magia există!

Yeine, tânăra conducătoare a unui sat din Nordul Îndepărtat, este chemată în capitala Celor O Sută de Mii de Regate de către bunicul său, Dekarta Arameri, stăpânul atotputernic al lumii. Spre marea ei surpriză se vede desemnată, alături de cei doi veri ai ei, printre cei trei posibili moștenitori ai lui Dekarta. Dar căile puterii sunt greu de străbătut, iar când zeii căzuți din vechime se amestecă în treburile muritorilor, secrete sângeroase încep să iasă la suprafață. Yeine se vede prinsă într-un jos periculos al iubirii și puterii, în care soarta lumii depinde de deciziile ei. Va reuși Nahadoth, zeul întunericului, acum transformat în sclav, să-i ofere lui Yeine dragostea și ajutorul de care are nevoie?

O poveste complexă, cu numeroase răsturnări de situație deopotrivă amuzante, înfricoșătoare și melodramatice, care vă vor ține cu sufletul la gură.” Publishers Weekly

Jemisin creează o lume exotică, hipnotizantă, în care zeii căzuți sunt sclavii clasei conducătoare, și unde crima și ambiția merg mână-n mână. Verdict: o eroină interesantă și o abordare nouă a fantasy-ului tradițional fac din acest roman o experiență încântătoare.” Library Journal


N. K. Jemisin s-a născut în 1972 și este o autoare și un blogger din America. Cărțile sale de ficșiune explorează diverse teme, incluzând conflictele culturale. În 2010, carte sa, „Non-Zero Probabilities” a ajuns în finala Hugo și Nebula pentru Best Short Story Awards. De atunci, nominalizările pentru diverse premii au fost la ordinea zilei pentru Jemisin. În 2016 a câștigat premiul Hugo pentru Cel mai Bun Roman cu romanul „The Fifth Season”. Acum locuiește în New York cu pisica ei. King Ozymandias (Ozzy).


Darrow e nevoit să lupte în apărarea bărbatului care i-a spânzurat soţia, să fie cel mai bun dintre lăncierii lui. Pe fondul unui adevărat război civil declanşat în sânul Auriilor, într-un fundal desprins din Războiul stelelor, eroul nu trebuie să piardă niciun moment din vedere adevăratul lui scop: revoluţionarea Societăţii care înrobeşte Culorile considerate inferioare. În rândul duşmanilor săi, Darrow reuşeşte să găsească prietenie, respect, ba chiar şi dragoste. Însă cine ar mai rămâne alături de el dacă adevărata lui identitate ar ieşi la iveală?

Brown are personaje multidimensionale şi un ochi de regizor de Hollywood pentru explozii, dar cea mai impresionantă reuşită a lui e construcţia subiectului. Ca o maşinărie fin calibrată menită să sară în aer, fiecare acţiune pare să curgă în următoarea.” NPR

Captivantă... Cu Furia Aurie, Brown ocoleşte acea scădere în intensitate specifică volumelor de mijloc ale trilogiilor, oferindu-i romanului nişte răsturnări de situaţie distopice la care te-ai aştepta mai degrabă de la un ultim volum.” Entertainment Weekly

Într-un curânt, Furia Aurie e uluitoare.” Tor.com



Pierce Brown s-a născut în 1988 în Colorado, dar a trăit în peste opt state din America, petrecându-şi copilăria construind ascunzători şi capcane pentru verişorii lui. Furia Roşie, carte apărută pe când autorul avea 26 de ani şi primul volum dintr-o trilogie SF dedicată revoluţionării unei societăţi abuzive care stăpâneşte întreg Sistemul Solar, l-a consacrat pe tânărul scriitor drept viitoarea mare speranţă a literaturii pentru tineret.


Primul volum:


You May Also Like

0 comments