Cover Battle #2

by - martie 04, 2017


M-am bucurat super mult să văd că v-a plăcut această rubrică ^.^ Am să încerc să o fac săptămânal (sau cât de des reușesc), așa că dacă aveți propuneri pentru viitoarele discuții, vi le aștept în comentarii :)

Okay, toată lumea e atentă? Bun. Pentru că ce urmează să vă arăt mă uimește atât de tare încât mă gândesc că poate editura a pierdut un pariu urât. Zău! Iubesc coperțile lor și de obicei le ies cele mai frumoase chestii cu putință, însă de data asta pur și simplu...


Vorbesc despre Editura Trei și despre noua lor apariție Young Fiction Connection, Vrăji în Savannah #1 (Bariera) de J. D. Horn:


Nu știu de voi, însă mie nu-mi place nimic la ea :| de la culorile mult prea stridente până la machiajul fetei și acea jumătate pixelată ce acoperă jumătate din copertă. Când o văd, nu mă duce cu gândul la nimic special - poate doar la petrecerea neon din Teen Wolf :)) dar nu are legătură cu subiectul oricum :))


Apoi am căutat coperta originală - poate cei de la editură au preluat-o, poate că se poate și mai rău de atât, poate că celelalte coperți internaționale arată și mai rău, poate, poate, poate. Și se pare că niciuna dintre aceaste variante nu a fost corectă pentru că am găsit coperta originală și arată suuuuuuuuper!
Doar uitați-vă la detalii, la stele și copaci și la titlu și la font și la aranjare și la tot *.* Deși sunt aproape identice, ediția pentru Kindle îmi place mai mult datorită culorilor mult mai bine conturate - și totuși, poate fi doar o greșeală și ambele coperți sunt identice ori pentru varianta tipărită au vrut să meargă pe ceva mai vintage. Cu toate acestea, o prefer de zeci de ori mai mult pe cea originală decât pe cea de la noi. Am mai găsit și alte coperți care nu mi s-au părut interesante în vreun fel și care nu mi-au atras atenția, aici. Mai sunt vreo 4 alte variante dacă vreți să aruncați un ochi, însă mi se pare că ar mai fi mers șlefuite :/

Îmi pare rău că editura nu a preluat coperta originală sau că nu a venit cu ceva mai bun. Vă las mai jos descrierea să vă faceți o părere despre ce e vorba în roman...
Oraşul Savannah este considerat o comoară a Sudului, un loc cu un trecut bogat şi plin de culoare. Ba chiar magic…
Pentru profani, Savannah îşi arată doar faţa primitoare şi generoasă. Iniţiaţii ştiu însă că, dincolo de şarmul provincial, există o lume în care vrăjitoria e respectată şi temută şi spiritele rătăcesc ameninţătoare. 
Mercy Taylor cunoaşte foarte bine partea supranaturală a oraşului ei, pentru că face parte dintr-o familie foarte puternică de vrăjitori din Sud.
Doar ea, Mercy, nu are nicio putere.
Iar acum se trezeşte în miezul unui mister care-i poate distruge familia şi poate elibera un secret întunecat, ținut captiv sute de ani de vrăjitoarele din familia Taylor.
Ei bine, vouă cum vi se pare copera de la noi? O preferați pe cea originală sau pe una dintre cele internaționale? Ați lua cartea de pe raft într-o librărie?

You May Also Like

2 comments

  1. Eu ador albastru si desi aici e un pic prea batator la ochi sincer nu ma deranjeaza chiar asa de rau😍😍

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. și mie îmi place, însă cred că aici e puțin cam prea mult pentru mine ^^”
      xx

      Ștergere