sâmbătă, 10 mai 2014

'Palavrageala de Weekend'

Hey hey hey!
Ce mai faceti si ce mai cititi? Ce filme ati mai vazut si ce seriale urmariti?
Recomandari, ceva?
Okay.
Azi n-am chef de nimic. De ce? Pentru inceput n-am sa ma plang ca doua zile la rand m-am trezit la 6:30, iar azi-noapte nu am dormit mai deloc, asa ca am sa zic doar ca e prea frumos afara, iar lenea e prea mare. :D *shitidoitagain* *nevermind*

Si cum azi nu vreau sa fac nimic - desi proiectele si tezele si temele si toate cele ma asteapta ca o avalansa pe cale sa ma ingroape - am sa zac si am sa ma uit la seriale, am sa citesc Alaska si am sa dorm - sper!!!


Buuuun, venind vorba de teze, am vazut ca multa lume renunta sa mai posteze pe blog din cauza invatatului si alte cele, si cum noi suntem niste pinguini genialo-malefici si nu avem nevoie de invatat o sa fim cu voi 7/24 ... sau era 24/7? O.o V-ati prins voi :))
Serios acum. O sa incercam sa fim prezente pe blog si speram ca si voi, desi e perioada tezelor/examenelor/bac-ului etc. Bafta tutror, btw ^_^


Stiti ce? Am observat ca luna asta nu mi-am mai luat carti :O 
What the hell is wrong with me?! 


Okay, am facut un schimb de carti, dar de cumparat? Deloc! :O 
Bun bun bun, acum ma pun pe Elefant sa imi iau - MULTE - carti la reducere muahahaha 3:)Huh, si o sa stau pe Tumblr tot restul zilei si existentei mele *obviouslynosociallife* Daca aveti Tumblr, puteti sa ne dati follow (link-urile in partea dreapta) si putem fi prieteni si acolo (dam follow back, simmer down) - la fel cu Facebook si Instagram ^_^ Twitter coming soon?! :))))
Hmm, am gasit chestiile astea geniale pe care le vreau *.*
Poate colantii sunt prea exagerati, dar ghiozdanul? *.* Fuck, want it ~.~


Si pingu se duce sa vada TVD, poate SPN si cine stie daca mai am chef de ceva :))
Nu uitat sa comentati, atata timp cat sunteti inscrisi la concurs & follow us and of course your dreams ^_^ 


See ya :3

- Diana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...