Videoclip nou cu Miley Cyrus

by - mai 02, 2014


Miley Cyrus nu pierde ocaziile care presupun să îşi expună corpul, în cel mai nou videoclip, Tongue Tied, ea purtând doar lenjerie şi ciorapi de tip plasă.

Videoclipul este rezultatul colaborării cu artistul Quentin Jones şi chiar dacă este atât de provocator, acesta nu a mai stârnit valuri de reacţii negative deoarece publicul s-a obişnuit deja cu stilul vedetei.



You May Also Like

4 comments

  1. Clar, era de asteptat. Nici pe mine nu m-a mai uimit. Deja m-am obisnuut cu stilul ei, desi o preferam mai mult pe vechea Miley - stiti voi, idolul tuturor copiilor- , asta e, s-a schimbat. Sigur s-a saturat de titlul si imaginea care i-a creat-o Disney...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ma mai uimeste nimic. M-am invatat cu comportamentul ei vulgar. Imi pare rau ca doreste sa atraga atentia prin modul asta. Sunt multe vedete care sunt iubite de fani fara sa faca toate aceste lucruri. Chiar este talentata.Inca ii ascult muzica si nu pot sa zic ca nu imi place,dar mi-ar placea sa fie mai putin vulgara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa nu o vad. Sa nu o vad ca spumez toata. O iubeam mai, o iubeam pentru rolul din Hannah Montanna, si frate!, zau asa, am 20 de ani. O tipa la locul ei si mult prea valoroasa pentru ... cercul asta vicios. De ce vrea sa atraga astfel atentia?
    Nu o inteleg. Are voce buna, stiu asta, dar si-o... expune intr-un mod vulgar si neplacut. Nu-mi place.
    Miley de odinioara se pare ca s-a dus. O schimbare e binevenita, dar nu asa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Fatuca asta are probleme!! Inca nu-mi vine sa cred cat a putut sa se schimbe in anii astia!!

    RăspundețiȘtergere