miercuri, 11 noiembrie 2015

Concurs Aniversar!

Salutare tuturor! Hello friends! !Hola amigos! Bonjour mon amis!


Se pare ca in ultimul timp am avut destul de multe motive de bucurie, astfel ca nici nu mi-am dat seama cand a trecut octombrie cu ziua mea de nastere si Halloweenul, cand a venit noiembrie si cat de repede se apropie data de 16 noiebrie - ziua in care acum 2 ani cream DHW. Pare acum atat de mult timp si totusi nu-mi vine sa cred c-au trecut 2 ani. Daca sunt lucruri pe care le-as schimba? Oh, sa fiti siguri ca da! Dar nu mai conteaza acum. Pentru ca asa cum e blogusorul asta, cu piese lipsa, cu parti bune si rele, mai cu greseli si stangacii sau mai profi, e al meu si in definitiv reprezinta o particica din mine.

Si lasand de-o parte sentimentalismele, vreau sa va multumesc ca in decursul acestor 2 anisori ati citit blogul, v-ati strans intr-un numar care a crescut o data cu blogusorul si continuati sa-l cititi #biggrouphug ^_^ In acesti doi anisori am intalnit oameni minunati si am colaborat cu edituri si autori la care nici nu ma gandeam vreodata. Va multumesc din suflet tuturor #hugs! 

Ca sa sarbatorim momentele frumoase si varsta blogusorului, va invit la un concurs aniversar! Am de oferit un premiu foarte drag mie alcatuit din volumul #3 al unei serii pe care o super-duper-iubesc, Eve (volumul 3: Razvratirea) de Anna Carey, un Jurnal trasnit pentru vacanta (pentru ca fiecare dintre noi merita un moment de creativitate si libera exprimare) si un pachet de swaguri cu multe semne de carte care sa va tina locul atunci cand faceti o pauza de la citit :)


Concursul dureaza de astazi, 11 noiembrie 2015 pana pe 18 noiembrie 2015 (ora 23:59). Adica fix o saptamana. Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu la aceasta postare cu:
  • Numele/Nick-name-ul cu care urmariti blogul prin GFC (partea dreapta "Followers")
  • Adresa valida de mail cu care urmariti blogul (partea dreapta "Follow by Email"; mai multe detalii in rubrica "Contact me")
  • Link-ul/Link-urile (postate PUBLIC) cu distribuirea concursului pe orice retea/retele de socializare (facebook, google +, twitter, tumblr etc.)
Toate intrarile vor fi verificate :) !

De asemenea, daca doriti sa ne gasiti si prin alte parti, eu sau blogusorul ne mai facem veacul si pe facebook, google +, bloglovin', instagram, tumblr, youtube sau twitter :)


Acestea fiind spuse, mult succes tuturor ^.^ !

P.S. Concursul a fost sponsorizat de Editura Leda :)


Diana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...