Jennifer Lopez îşi lansează prima carte

by - august 24, 2014

Frumoasa cântăreaţă şi actriţă îşi va lansa prima carte intitulată True Love. Cartea va apărea atât în engleză, cât şi în spaniolă. Aceasta şi-a exprimat entuziasmul prin intermediul reţelei Twitter publicând: “Hei #JLovers, prima mea carte #TrueLove va fi lansată pe 4 noiembrie”

În carte, Jennifer a scris despre schimbările ei din ultimii doi ani, atât ca mamă cât şi ca artistă, dar şi despre provocările de care a avut parte. Cartea a fost scrisă precum un jurnal şi conține poze nepublicate.

Cântăreaţa a declarat: “Scriind True Love a fost o experienţă personală şi vulnerabilă. În cazul în care nu ar fi fost pentru dragostea şi curajul dat de copiii mei, această poveste nu ar fi existat. În timp ce m-am luptat cu decizia daca să public sau nu această carte, am recunoscut că, dacă ar putea “atinge” chiar şi numai o singură persoană, atunci ar deveni, sincer, una dintre cele mai satisfăcătoare eforturi din viaţa mea.”


You May Also Like

2 comments

  1. Serios? Habar nu aveam ca Jennifer Lopez a scris o carte. Chiar sunt curioasa cum e. Nu mi-am inchipuit ca ar avea talent la scris. Ai citit cartea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O autobiografie nu poate fi chiar asa de greu de scris :)) Nu am citit-o si sincer nici nu cred ca as vrea :D
      xx

      Ștergere