In curand la Editura LEDA!

by - noiembrie 07, 2014

ORAŞUL SUFLETELOR PIERDUTE
Cartea a cincea din seria INSTRUMENTE MORTALE de Cassandra Clare
NEW YORK TIMES BESTSELLER • SERIE TRADUSĂ ÎN PESTE 30 DE LIMBI

"DRAGOSTE. RĂZBUNARE. SÂNGE. TRĂDARE.

ÎNTUNERICUL AMENINŢĂ SĂ ÎI ÎNGHITĂ PE VÂNĂTORII DE UMBRE.

EXISTĂ VREUN PREŢ PREA MARE DE PLĂTIT, CHIAR ŞI PENTRU DRAGOSTE?

Când Jace şi Clary se întâlnesc din nou, Clary este îngrozită să afle că magia demonului Lilith l-a legat pe iubitul său Jace de maleficul ei frate Sebastian. Jace se află acum în slujba răului. Conclavul este hotărât să îl distrugă pe Sebastian, dar nu există nicio modalitate de a face rău unuia fără a-l răni pe celălalt. În vreme ce Alec, Magnus, Simon şi Isabelle negociază cu elfii luminii, cu demoni şi cu nemiloasele Surori de Fier pentru a încerca să-l salveze pe Jace, Clary joacă şi ea un joc periculos. Eşecul ar însemna nu doar pierderea propriei vieţi, ci şi a sufletului lui Jace. Clary este dispusă să facă orice pentru Jace, dar poate să mai aibă încredere în el? Sau este cu adevărat pierdut?"

EXPERIMENT
Volumul 3 din trilogia DIVERGENT de Veronica Roth

"O SINGURĂ ALEGERE TE POATE TRANSFORMA RADICAL


O SINGURĂ ALEGERE TE POATE DISTRUGE

O SINGURĂ ALEGERE TE VA DEFINI

Societatea împărţită pe facţiuni în care Tris Prior credea cândva a fost distrusă – spulberată de violenţă, conflicte şi trădări. Astfel că atunci când i se oferă şansa de a explora lumea dincolo de limitele cunoscute, Tris este pregătită. Poate că, în afara oraşului, ea şi Tobias vor putea duce o viaţă nouă, lipsită de minciuni, loialităţi puse sub semnul întrebării şi amintiri dureroase.

Însă noua realitate a lui Tris e şi mai periculoasă decât cea pe care a lăsat-o în urmă. Vechile descoperiri devin imediat de neînţeles. Adevărurile noi şi explozive schimbă inimile celor pe care ea îi iubeşte. Şi, o dată în plus, Tris trebuie să lupte pentru a înţelege complexitatea naturii umane – şi pe ea însăşi –, fiind în acelaşi timp nevoită să facă faţă unor alegeri imposibile despre curaj, loialitate, sacrificiu şi iubire.

Narat dintr-o perspectivă duală captivantă, EXPERIMENT conduce seria Divergent către un final tulburător, dezvăluind secretele lumii distopice care a captivat milioane de cititori."

You May Also Like

0 comments