In curand la Editura EPICA!

by - aprilie 30, 2015

"Dragostea se aprinde repede în New York – Oraşul Care Nu Doarme Niciodată, dar oare va dura această dragoste înflăcărată?

Romantică incurabilă, Isla s-a îndrăgostit de introvertitul desenator Josh încă din primul an de liceu, de la Şcoala Americană din Paris. Iar după o întâlnire întâmplătoare, în Manhattan, în vacanța de vară, dragostea părea să se înfiripe mai repede decât credea ea. Însă, atunci când încep al doilea an de liceu, în Franţa, Isla şi Josh încep să se confrunte cu problemele cu care toate perechile tinere au de furcă, inclusiv drama familială, incertitudinea în privinţa viitoarelor facultăți pe care le vor urma şi posibilitatea foarte reală de a fi despărţiţi.

Cu o apariţie episodică a personajelor preferate ale seriei, Anna, Étienne, Lola şi Cricket, această poveste de dragoste adevărată, adorabilă şi sexy – care are ca fundal de desfăşurare New Yorkul, Parisul şi Barcelona – încheie extatic îndrăgita serie a autoarei Stephanie Perkins."

Stephanie Perkins este Jane Austen a generaţiei noastre. Poveştile ei îţi frâng inima, te alină şi te lasă fără aer de atâta fericire; e magie adevărată în aceste pagini – o experienţă pe care n-ai s-o uiţi.

—TAHEREH MAFI, autoarea seriei Spulberă-mă, bestseller New York Times

Fanii romanelor care îți frâng inima o vor adora.

—BOOKLIST

E greu să-ţi închipui o poveste mai romantică decât Isla şi Fericirea până la adânci bătrâneţi.

—BOOKPAGE, Teen Top Pick

Eroii adolescenţi cuceritori cu vieţi romantice captivante fac deliciul lecturii… O abilă ilustrare a atracţiei covârşitoare, emoţionale şi fizice, simţite la prima iubire.

—KIRKUS REVIEWS

Perkins încheie trilogia poveştilor de dragoste înlănţuite cu un roman pasionant, care urmăreşte îndeaproape intensitatea emoţională a unei relaţii încă de la înfiriparea sa.

—PUBLISHERS WEEKLY

Personajele lui Stephanie Perkins se îndrăgostesc aşa cum toţi ne-am dori să ni se întâmple, în timp real şi de-adevăratelea.

—RAINBOW ROWELL, autoarea cărţilor Eleanor şi Park şi Fangirl, bestselleruri New York Times

Strălucitor şi plin de emoţii vii, Isla şi Fericirea până la adânci bătrâneţi este un roman uimitor şi pasionant.

—RT BOOK REVIEWS

Personajele veridice, dialogul deştept şi o iubire cu adevărat încântătoare sunt elementele de marcă ale unui roman care îi va încânta pe fanii autoarei şi va cuceri nenumăraţi admiratori noi.

—SCHOOL LIBRARY JOURNAL

* FANGIRL * 


Atat de entuziasmata am fost incat atunci cand am vazut coperta, la scoala fiind, am facut o mica criza fangirl. Mda, lumea credea ca am nevoie sa merg la cabinet dupa mica mea iesire. Dar Doamne cum sa nu fi fangirl dupa Steph, serie sau coperta? ADFGHJKL sunt prea entuziasmata si sa tastez. Pfiuuu, tre sa o am cat mai repede! La revedere cu micile mele economii ^^" Gasiti recenziile celorlalte doua volume dand click pe poze ;) 

  

Reason #2345678 to love Epica Publishing House

Sunteti la fel de entuziasmati ca mine?

- Diana

You May Also Like

0 comments