Un nou thriller SF va fi filmat in Romania

by - iunie 19, 2015

Noomi Rapace şi Glenn Close sunt protagonistele unui nou thriller SF care va fi turnat în România, "What Happened to Monday?", regizat de cineastul norvegian Tommy Wirkola. 



Castingul este finalizat, iar cele două actriţe se vor afla în acelaşi timp în România.

"Filmările vor începe la sfârşitul lunii iulie şi vor dura destul de mult. Vom lucra în studiourile Castel, dar vom filma şi câteva săptămâni prin Bucureşti şi ţară", a declarat Bogdan Moncea.

Noomi Rapace joacă în acest film rolurile a şapte surori identice care trăiesc într-un stat unde este adoptată politica familiei cu un singur copil, astfel încât fetele sunt nevoite să îşi asume aceeaşi identitate în public. Botezate de tatăl lor după zilele săptămânii, lucrurile merg bine până într-o zi când Luni nu se mai întoarce acasă.

"Filmul oferă unica ocazie pentru un actor să joace rolurile a şapte personaje. (...) Nu este doar o provocare tehnică, dar este o ocazie de a face ceva nou în film, ceva proaspăt, ceea ce este rar în zilele noastre", afirmă regizorul Tommy Wirkola.

Actriţa Noomi Rapace a devenit cunoscută pe plan internaţional graţie personajului Lisbeth Salander din trilogia cinematografică "Millenium", realizată pe baza cărţilor scrise de Stieg Larsson. Ulterior, actriţa suedeză s-a remarcat în alte producţii cinematografice precum "Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor" şi "Prometheus".


Pentru rolul din serialul "Damages", Glenn Close a câştigat două premii Emmy şi un Glob de Aur, actriţa fiind celebră pentru roluri precum cele din "Atracţie fatală" (1987), "Legături periculoase" (1988), "Misterul familiei Bulow" şi "101 dalmaţieni". În prezent, Glenn Close, în vârstă de 68 de ani, filmează pentru un alt thriller/horror, "She Who Brings Gifts", în regia lui Colm McCarthy, care urmează să fie lansat în 2016.





- Diana

You May Also Like

0 comments