Leapsa | The sick book tag!

by - iulie 09, 2015

Vazusem leapsa asta pe blogosfera si ma bucur ca Jessie m-a nominalizat - #hughughug :3 Intrebarile mi se par super-interesante, asa ca abia astept sa raspund la ele ^^"

1. Diabet. O carte dulce, extrem de dulce.

Nu imi plac cartile super-siropoase, dar daca ar fi sa aleg ceva dulce, ca o briosa sau un macaron ar fi "Anna si sarutul frantuzesc". Stiti cat de mult iubesc seria si cat o iubesc pe autoare, asa ca n-o sa va mai bat capul si aici ^^"


2. Varicela. O carte pe care ai citit-o odata, dar nu o vei mai deschide vreodata.

Eu nu recitesc carti. Nu inca cel putin :D


3. Gripa. O carte contagioasa care s-a raspandit ca un virus.

"Divergent". Clar despre ea e vorba! Din ce am citit, cel putin. Am ajuns sa urasc seria doar pentru ca e prea mediatizata. Aici intra si "50 Shades of Grey" de care n-am sa ma ating in viata asta :P


4. Ciclul. O carte pe care o citesti în fiecare luna, an sau mai des.

Dupa cum am spus, nu recitesc carti inca, dar as reciti cu drag cartile lui Stephanie Perkins sau John Green sau "Mic dejun la Tiffany", sau "Spulbera-ma" sau... sau... sau... Dar apar atat de multe carti noi si atat de multi clasici pe care nu i-am citit inca incat nu-mi "permit" sau mai bine zis, nu-mi permite timpul sa recitesc carti :/


5. Insomnia. O carte care te-a tinut treaz toata noaptea.

Din pacate nu m-am mai intalnit cu o carte care sa-mi manance somnul. De asemenea, incerc sa dorm cat mai mult pe timpul noptii. Nu de alta, da' parca maine-poimaine vine septembrie cu elstresul si insomnia :/


6. Amnezie. O carte pe care ai uitat-o si a esuat in a lasa o impresie puternica in mintea ta.

De obicei uit ce se intampla in carti. Asta e defectul meu! Am uitat ce s-a intamplat in "Eve" sau "Spulbera-ma", desi au fost preferatele mele. Din pacate, cartile mai putin bune pe care le citesc raman intiparite bine in memorie ~.~"


7. Astm. O carte care ti-a luat respiratia (care te-a impresionat).



8. Malnutritie. O carte care te-a lipsit de a mai vrea sa mananci.

In principiu, daca e mancare nu zic niciodata nu :)) Totusi, nu obisnuiesc sa mananc - sau sa fac vreo alta activitate - in timp ce citesc. Prefer sa raman concentrata pe lectura ;)


9. Boala "calatoare". O cartea care te-a luat intr-o "calatorie" prin timp si spatiu.

"Casandra". In Troia. Frumos acolo, dar nu m-as mai intoarce ^^"


Asta a fost leapsa! O dau mai departe Andreei si Angelei. Oricine vrea poate sa o preia (specificand sursa, va rog :3). Ei, ce ziceti? Pareri?

- Diana

You May Also Like

6 comments

  1. Foarte drăguță leapșa ta, am să o postez și eu zilele următoare. Mulțumesc pentru nominalizare! :3

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte simpatice răspunsurile :D Am de gând să pun şi eu gheruţa pe leapşă dacă nu te superi. Nu am mai făcut de mult timp una şi îmi e dor. :3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum sa ma supar? :)) Abia astept sa vad raspunsurile tale. Have fun! ^-^

      Ștergere
  3. Ma bucur ca m-am intors pe blog dupa o perioada in care credeam ca nu voi mai rezista psihic si am dat de o leapsa. Este foarte tare si as vrea sa o iau si eu pentru a "redeschide" blogul. Super raspunsuri!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am facut si eu tagul aici http://visepierduteintrestele.blogspot.ro/2015/07/the-sick-book-tag.html ^_^

    RăspundețiȘtergere