In curand la Editura EPICA!

by - octombrie 24, 2015

Fată de zece pe linie și cu o viață perfectă: asta așteaptă lumea să fie Rachel. Doar că eleva în penultimul an al unui liceu particular păstrează secrete față de părinții ei bogați și față de frații ei exagerat de autoritari… Iar acum tocmai adaugă încă două pe listă. Unul constă în participarea, cu Mustangul ei GT, la curse de mașini pe trasee periculoase. Iar celălalt… E Isaiah Walker, un tip de șaptesprezece ani cu care ea nici măcar n-ar trebui să stea de vorbă. Numai că băiatul crescut sub tutelă, plin de tatuaje și ochi cenușii pătrunzători, o salvează dintr-o situație delicată, iar ea nu și-l mai poate scoate din minte.

Isaiah are, și el, secrete. Legate de locuința lui și de adevăratele sentimente pentru Rachel. Ultimul lucru care i-ar trebui ar fi să se încâlcească într-o relație cu o fată bogată, dornică să cutreiere prin zone dubioase doar de fantezie… indiferent de cât de îngerească i-ar fi înfățișarea.

Dar atunci când pasiunea lor comună pentru cursele de mașini ajunge să le pună viețile în pericol, au la dispoziție șase săptămâni ca să găsească o ieșire. Șase săptămâni în care să descopere până unde ar fi dispuși să meargă ca să se salveze unul pe celălalt.

Primele doua volume:



Eu sunt Annabel. 
Fata care are totul. 
Frumuseţea unui fotomodel, încredere şi o viaţă socială de invidiat. 
M-am născut sub o stea norocoasă. Nu-i aşa? 
„Cea mai bună prietenă” a mea mă împroaşcă cu noroi. 
Familia mea se destramă încetul cu încetul. 
Iar vara, ce nu pare să se mai sfârşească, este scăldată în tăcere, secrete şi singurătate. 
Am cunoscut însă un băiat care nu mă lasă să mă ascund în cochilia mea.
Un tip obsedat de muzică. 
Hotărât să-mi deschidă urechile şi să mă înveţe să ascult. 
Hotărât să-mi dăruiască zâmbetul pe buze. 
Dar poate el oare să mă ajute să uit ce s-a întâmplat în noaptea în care viaţa mea s-a schimbat pentru totdeauna?

ASCULTĂ-ȚI INIMA A FOST DECLARATĂ CEA MAI BUNĂ CARTE DESTINATĂ TINERILOR, CONFORM ALA (AMERICAN LIBRARY ASSOCIATION)

Dessen împleteşte cu măestrie ingredientele spirituale și emoţionale ale unei poveşti care vă va ţine cu sufletul la gură.” -VOYA



THE COINCIDENCE OF CALLIE & KAYDEN de Jessica Sorensen din Martie 2016 la Editura EPICA!


Spuneti-ma va rog ca nu sunt singura careia nu-i place deloc coperta de la "Asculta-ti inima". Adica da, poate ca are legatura cu continutul cartii si e reprezentativa, dar parca ar fi mers si cea originala :/ In ceea ce priveste viitoarele aparitii, sper sa le pastreze copertile, mai ales la "The wrath and the dawn" care stiu c-a facut mare valva prin state. "Cu el pentru totdeauna" e must have, mai ales ca am si primele doua volume - necitite - si ca o ador pe autoare :3

Diana

You May Also Like

5 comments

  1. Destine La Limita Este Seria Mea Preferata De La Editura Epica. Si Cu El Pentru Totdeauna Este Partea Care Mi-o Placut Cel Mai Mult. Mi-o Placut De Isaiah De Cand Citeam Prima Parte Si Asa Ma Bucur Ca Este O Carte Dedicata Numai Lui. Seria Din Pacate Nu O Am :( Prima Parte Am Citit-o De La O Prietena Si Urmatoarele Pe Engleza, Dar Cred Ca O Sa O Cumpar Si Eu. Este O Serie Prea Frumoasa Sa Nu O Am Si Eu In Biblioteca. De Sarah Dessen Eu Acuma Aud :)) Pare Interesanta Povestea, Imi Aminteste De Ceva Dar Acuma Imi Scapa. Am Cautat Coperta Pe Google Si Mie Imi Place Mai Mult Varianta Asta. Si Cealalta E Frumoasa, E Mai Reala, Asta Aduce Ceva Din Cartoon Dar Mie Mi-o Place Ca Imi Aminteste De Cartile De Colorat Pentru Adulti. Nha Nu Stiu Nu Sunt Eu Atata De Innebunita Dupa Coperti Dar Imi Place Cand Sunt Personaje De Coperta - Imi Imaginez Mai Bine Cum Ar Arata In Viata Reala. The Coincidence Of Callie & Kayden Am Citit-o Acuma Ceva Timp, Desigur Ca Nu Prea Imi Mai Amintesc De Ea :)) Dar Daca Nu Ma Insel Se Aseamana Poveste Un Pic Cu Te Doresc De Jennifer L. Armentrout.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie îmi place coperta cărții Asculta-ti inima. E frumoasă și cea originală ,dar cred ca o agreez mai mult pe cea de la noi . În schimb, coperta de la The wrath and the dawn este perfectă . Sper să nu o schimbe .

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place seria Katie McGarry, am doar primul volum, dar mi se pare ok, relaxanta. Pe de alta parte, imi place tare mult coperta cartii The Coincidence of Callie & Kayden <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Oh...editura Epica este una dintre editurile mele preferate...pe bune acum, nicio carte de la ei nu m-a dezamagit ^-^ Asa ca toate noile aparitii sunt cu siguranta in wishlist-ul meu :>

    RăspundețiȘtergere
  5. Coperta la Just Listen este una dintre cele originale (au aparut 3 variante in engleza, hardcover, paperback si kindle). Cea aleasa la noi e printre cele mai recente, de la Penguin, si parca e mai putin banala decat celelalte doua.

    RăspundețiȘtergere