In curand la Editura EPICA!

by - octombrie 29, 2015

Îți voi dărui soarele de Jandy Nelson, Bestseller New York Times, din 20 noiembrie la Editura Epica!

Este cea mai premiată și apreciată carte pentru adolescenți a anului 2015, distinsă printre altele cu Michael L. Printz Award pentru excelență în literatura destinată tinerilor. Acest roman pur si simplu electric te va face să plângi, să râzi și să rămâi fără suflare - adeseori în același timp. 

,,Îți va smulge inima din piept" (People), este ,,Peste putință de plină de emoții" (Publishers Weekly), ,,Redată cu măiestrie" (O, The Oprah Magazine), ,,Electrică" (Booklist) și ,,Incredibil de bine structurată" (Kirkus Reviews).

Toate acestea în traducerea lui Shauki Al-Gareeb, căruia i s-a potrivit cartea ca mănușa. 

,,Jandy Nelson e un talent rar, exploziv. Proza ei este însuflețită, uimitoare, plină de pasiune și îmi amintește de ce cuvintele pot schimba lumea." (Tahereh Mafi, autoarea romanului Spulberă-mă, Bestseller New York Times)

* fangirling *

Vaaaai! (!!!) Nu stiti cat de mult m-am indragostit de Jandy! Pur si simplu o iubesc. Un John Green feminin de exceptie. Am citit "Cerul de pretutindeni" si va recomand cartea ataaat de mult! Daca sunt indoieli cum ca v-ar placea scriitura lui John, de cea a lui Jandy e imposibil sa nu va indragostiti! Astfel ca, inevitabil, "Iti voi darui soarele" isi va gasi un loc pe raftul meu :3 * omg, can't wait ^.^ *


Nu trebuie sa fii fan Zoella ca sa citesti una dintre cele mai relaxanta si summer-ish carti ale anului 2015! "Girl Online" si-a facut debutul la inaltime fiind tradusa in peste 30 de tari. Cartea a aparut anul acesta si la noi, la Editura Epica, iar acum, cand cel de-al doilea volum incepe sa-i urmeze drumul primului, se pare ca editura o sa ne faca o super surpriza: revine si cu cel de-al doilea volum! Cum sa n-o iubesti?!


Ce parere aveti de viitoarele aparitii? Le puneti pe wishlist? :3

Diana

You May Also Like

6 comments

  1. Yey!!de abia asteptam sa se anunte ca se va publica si la noi "Girl online on tour", primul volum mi-a placut mult ^-^
    Despre "Iti voi darui soarele" am auzit numai lucruri bune asa ca trebuie.sa.o.citesc!! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am Citit Cerul E Pretutindeni Dar Nu Mi-o Placut Asa De Mult. Probabil O Sa O Citesc Si Pe Asta Si Vedem :) ( Am Noroc Cu O Prietena Care Cumpara Toate Cartile De La Editura Epica ) Girl Online Nu Am Citit :|

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu daca as citi ceva scris de Zoella. Imi place de ea ca si blogger si youtuber dar ca scriitor...nu stiu ce sa zic. Imi place in schimb Binge de Tyler Oakley :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Abia astept sa citesc Iti voi darui soarele <3 Imi place foarte mult stilul lui John Green . Am citit Sub aceeasi stea si Orase de hartie si pot spune ca sunt adevarate capodopere. Nu am citit Girl online ,dar ma bucur ca se traduce si al doilea volum ,deoarece primul era pe wishlist-ul meu .

    RăspundețiȘtergere
  5. N-am citit Cerul e pretutindeni inca, probabil cand ajung in tara. Oricum, la cat de frumos ai descris Iti voi darui soarele, cu siguranta o voi citi :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Am auzit atât de multe, încât chiar aș vrea s-o citesc și eu :D

    RăspundețiȘtergere