duminică, 8 noiembrie 2015

In curand la Editura LEDA!

 În curând sub sigla LEDA „Elita”, cartea a doua din seria Alegerea de Kiera Cass!

LA ÎNCEPUT AU FOST 35 DE FETE.
AU MAI RĂMAS DOAR ŞASE.

Alegerea a început cu 35 de fete. Acum, grupul s-a restrâns
la şase – Elita, iar competiţia pentru a câştiga dragostea prinţului Maxon este mai aprigă ca niciodată. Cu cât se apropie America de inima prinţului, cu atât mai mult se luptă să descopere ce este cu-adevărat în sufletul ei. Fiecare moment petrecut în compania lui Maxon este ca o poveste frumoasă, plină de romantism răscolitor. Însă de câte ori îşi vede prima dragoste, pe Aspen, este din nou atrasă irezistibil de dorinţa de a trăi alături de el viaţa pe care o plănuiseră împreună. În vreme ce ea este sfâşiată între două promisiuni de viitor foarte diferite, restul Elitei va şti exact ce-şi doreşte, iar America va fi la un pas de a pierde ocazia alegerii. Pe fondul dificilei decizii, rebelii violenţi sunt tot mai hotărâţi să dea jos monarhia, iar planurile lor pot distruge şi ultima şansă a Americii de a se bucura de un final fericit.

Elita, cel de-al doilea volum al seriei Alegerea, este o carte relaxantă şi foarte captivantă prin intriga ei neaşteptată. Este un roman plăcut, uşor de citit, care te ţine cu sufletul la gură. O lectură potrivită pentru cei care apreciază distopiile moderne.” - The Guardian

O carte cu-adevărat fascinantă.” - Publishers Weekly

ALEGEREA
Vol. 1 din Seria Alegerea de Keira Cass
În curând cu o nouă copertă!


Sper ca editura sa vorbeasca de coperta originala, nu de alta caricatura. Pe bune acum, pe cat de mult iubeam editura asta, pe atat de mult incepe sa ma dezamageasca. De ce Doamne iarta-ma au mai scos volumul 1 cu coperta aia oribila cand ei 1) aveau de gand sa continue seria si 2) o sa reediteze primul volum. Nu-i de mirare ca se vand cu un pret de nimic - sa epuizeze stocul de carti cu aceasta coperta. Foarte urat! Sper ca data viitoare sa le iasa din prima.


De asemenea, cei de la editura au anuntat aparitia continuarilor a doua serii foarte indragite. Numai eu stiu cat au tot cerut cititorii continuarile si uitati ca in sfarsit rugile sunt ascultate. "Dispozitive infernale" si "Instrumente mortale" vin cu volume noi la targul Gaudeamus din Bucuresti.


Primele 5 volume ale seriei:


Primele 2 volume ale seriei:Diana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...