August Wrap Up

by - septembrie 02, 2016


M-am hotărât să rămân la wrap up-uri o vreme. Nu de alta, dar de fiecare dată când îmi propun să citesc/văd ceva, ajung prin a face cu totul altceva ^^”


Așa că am să vă prezint mai jos ce am citit luna asta și la ce m-am mai uitat ^-^
☆ AM CITIT... ☆
  • Mara Dyer. Începutul de Michelle Hodkin - cartea asta a fost absolut ge-ni-a-lă *.* Am iubit-o de la prima pagină și zău că e una dintre cărțile mele preferate din toate timpurile. Cu răsturnări de situație și un final absolut neașteptat, Mara Dyer e cea mai bună carte pe care am citit-o vara asta! Comand-o de aici.
  • Eleanor & Park de Rainbow Rowell - nu știu de ce, dar aș fi vrut ca acestă carte să-mi placă mai mult. Nu zic că mi-a displăcut, ci aș fi vrut ceva mai mult de la ea. Puncte în plus pentru că acțiunea se petrece prin anii '80, iar Eleanor e un personaj atipic ;)
  • The Amazing Spider-Man #8 - iubesc IUBESC benzile desenate de la Marvel. Sau doar pe Peter Parker. Încă nu știu sigur :)) Cert e că banda asta desenată m-a captivat super-mult și v-o super-recomand *.*, așa că dacă nu v-ați cumpărat-o deja, o puteți lua de aici.
  • Cei 100 de Kass Morgan - am vorbit aici puțin despre carte și despre cum mi s-a părut, în comparație, serialul. Nu mă așteptam să-mi placă această carte, mai ales după toate părerile negative pe care le are.
  • Ultima scrisoare de dragoste de Jojo Moyes - am încercat să citesc cartea asta și am eșuat lamentabil. Pur și simplu n-am avut starea necesară pentru a o citi, dar cred că în toamnă o s-o încerc din nou. Dacă sunteți curioși în privința ei, o găsiți pe Librex :)
  • DUFF de Kody Keplinger - abia ce am primit cartea de la librăria online Libris (o poți comanda de aici) și m-am și apucat s-o citesc și asta pentru că sunt super curioasă în privința ei - filmul nu a fost atât de grozav, însă :/
  • Evadarea din biblioteca domnului Lemoncello de Chris Grabenstein - am răsfoit-o și am citit vreo 2 capitole, cred. E o carte drăguță și cred c-o să-mi placă. O găsiți la Editura Corint aici.
Cam astea au fost cărticelele pe care le-am citit, pe care am încercat să le citesc sau pe care încă le citesc. Aș fi vrut să fi putut citi mai mult, dar nu am avut starea necesară. Nu știu de ce, dar toată luna m-am simțit ca o murătură la soare ~_~”

Voi ce ați mai citit? Ce ziceți despre cărțile de mai sus?


☆ AM VĂZUT... ☆

... numai seriale luna asta. Și am câteva pe care trebuie să vi le recomand!



Pe lângă Game of Thrones, The Fosters și Scream (OMG, ÎNCĂ NU-MI VINE SĂ CRED CĂ EL A FOST CRIMINALUL T-T) cu care v-am tot obsedat, m-am apucat de Girl Meets World (okay, nu-i chiar așa de stupid pe cât pare... sau da? habar n-am :))^^”), am încercat The 100 (și v-am spus aici despre cum mi s-a părut), m-am lăsat de Scream Queens (am realizat că nu merita osteneala) și m-am mai apucat de două seriale despre care vreau să vă povestesc mai mult și pe care vi le super recomand!

Primul e Stranger Things. Un serial cu o acțiune plasată prin anii '80, ceva lucruri stranii care se întâmplă, o baza guvernamentală dubioasă, niște conspirații și posibil extratereștri. Nu v-am făcut curioși? Ei bine eu n-am avut nevoie de mai mult pentru a deveni obsedată de el *.* Am să fac o recenzie după ce termin sezonul (până acum are doar unul, iar eu sunt pe la jumate, dar a fost confirmat și cel de-al doilea :D), iar până atunci vă invit să urmăriți trailer-ul:


Iar cel de-al doilea e Mr. Robot care e ceva mai diferit de primul, dar la fel de interesant. Tot cu conspirații, dar mai adăugăm un hacker, niște halucinații provocate de substanțe ciudate și foarte multe răsturnări de situație. E un seria psihologic super bine realizat, din punctul meu de vedere, care are un plot intrigant. Eu sunt pe la jumătatea primului sezon, iar mai jos aveți trailer-ul pentru a vă face o idee:


Cam astea au fost serialele de luna asta. Urmăriți vreo unul dintre ele? Păreri?

You May Also Like

8 comments

  1. Woah, luna aceasta ai fost foarte activa. Eu cu rusine pot spune ca am terminat doar o carte si am incheiat un sezon din Gotham.. Ei bine am fost si plecata de acasa insa nu ma asteptam sa citesc asa putin. In fine, am atat de multe seriale pe care trebuie sa le inchei si atat de multe seriale pe care vreau sa le incep incat nu stiu cum ma voi descurca :)) plus ca BAC'ul ma pandeste de la cotitura. Pupici si mult spor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știu ce zici ^^” și eu am BACul anul ăsta T-T, dar tot mai găsesc un pic de timp șă pentru seriale - zău că mi-au dat dependență XD
      xx

      Ștergere
  2. Eu am fost dezamagita ca el a fost criminalul in Scream. :)) Adica ma asteptam, DAR NU VOIAM SA FIE EL! Sa mai schimbe si astia ideile, ca prea multe se repeta in filmele astea. Idk.

    Si eu vreau sa ma uit la Stranger Things si a aparut recent un serial istoric, Victoria, si de abia astept sa ma bag si-n el.
    Eu m-am uitat luna asta la cateva episoade din Anatomia lui Grey, sunt pe la sezonul 9 si ultimele episoade au fost atat de triste ca plangeam de simteam ca-mi ies ochii din cap :))
    M-am mai uitat la primele episoade din The Originals, dar mi-a zis cineva ca n-am cum sa inteleg serialul daca nu vad The Vampire Diaries si, cu toate ca ma asteptam sa nu-mi placa TVD si sa-mi dau ochii peste cap la fiecare doua secunde, imi place. (The Originals este evideeent mult mai bun, cu actori foarte tari. Joseph Morgan e prea sexy pentru lumea reala.)
    M-am apucat si de Married with children, am vazut cateva episoade si pot spune ca e unul dintre cele mai bune seriale de comedie pe care l-am vazut pana acum. Joaca in el Ed O'Neill, il stiu din Modern Family si nu-mi vine sa cred cat de tanar era in Married with children. :)) (Mi se pare si frumos intr-un fel)
    Am mai vazut Penny Dreadful, cred ca doar primul episod si mi-a placut foarte mult, dar eu de obicei ma uit seara la seriale si nu as putea sa dorm linistita daca m-as uita la asa ceva inainte. :))
    Am vazut si Great Expectations, mini seria din 2011. Am citit doar primul volum din Marile sperante, pe al doilea nu l-am gasit nici la prieteni, nici la biblioteca (si am vreo 7 pe langa mine si deja am abandonat cautarea). Am vrut sa vad cum se termina, joaca si Gillian Anderson si nu m-am putut abtine! Mi s-a parut foarte buna ecranizarea, cel putin cat am citit eu si mi-a placut enoorm. Nu-mi puteam dezlipi ochii de ecran.
    Am vazut si 11.22.63 si pot spune ca e cea mai buna chestie vazuta de mine luna asta. James Franco e delicios de bun :)) si mi-a placut foarte mult de el in serial. Nici n-am simtit cum au trecut pe langa mine alea 8 ore. Si, totusi, sunt opt ore! Ti-l recomand. E facut dupa o carte scrisa de Stephen King, JFK se numeste. E genul de serial care m-a pus pe ganduri.
    Si am mai vazut cateva episoade din Naruto Shippuden, dar sunt la niste filiere de foarte mult timp si deja ma plictiseste de nu mai pot. Dar eu am chestia asta ciudata, sa nu sari peste nici un episod, so nu sar si indur. Chiar daca in doi ani de abia am vazut 10 episoade din Shippuden.
    Tot la categoria anime am vazut Bungo Stray Dogs, doar un episod si anime-ul mi se pare foarte bun, amuzant, grafica buna, personaje smechere.
    Ieee, ce post lung. Sa ma gandesc ce am citit luna asta. (Doar patru carti am terminat toata vara)
    Well, in august am citit (si am si terminat) Ticalosul seducator (chiar mi-a placut, dar a fost putin meh la unele faze) si Mandrie si prejudecata ( ca tot am vazut toate ecranizarile, iar pe cele fidele de cel putin 5 ori fiecare. :)))) ) Mandrie si prejudecata mi-a placut la nebunie, chiar daca stiam deja fraze intregi si stiam ce se petrece. Il iubesc pe Darcy. O sa citesc si recitesc cartea aia pana mor si o sa vad si-o sa revad toate ecranizarile pana o sa fiu deconectata de la aparate. Sunt nebuna. Meh. Asta e. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. * ce comm luung :3 *

      Chiar voiam să-ți spun că ai avut dreptate la faza cu Scream :)) Pe mine m-a șocat puțin, iar ultima scenă cu telefonul mi-a dat piele de găină #waitingforseason3

      Am auzit de Victoria, cred că-i o mini-serie sau ceva. Și eu vreau să-l văd, mai ales că e istoric ^-^

      Hmm, nu o prea am cu Anatonia lui Grey - știu că mama se uita -, dar sunt ÎNNEBUNITĂ după TVD și TO ^^” #sorrynotsorry Eu cred că puteai înțelege acțiunea din TO ș fără să te uiți la TVD, dar e mai super așa pentru că sunt multe chestii care se și leagă între seriale, mai ales acum la final ;)

      Married with children pare genul de serial de anii '90 care cred că mi-ar plăcea XD

      Am încercat și eu Penny Dreadful, dar m-am plictisit groaznic :/

      Îl adooorr pe James Franco și uite că de serialul ăsta nu știam. Mulțam ^-^ !

      Încă nu am citit Mândrie și prejudecată, spre rușinea mea, dar plănuiesc s-o fac... cândva... ^^”

      xx

      Ștergere
  3. Am si uitaaat ca am comentat aici si chiar voiam sa vad ce ai raspuns. Se vede ca-s uituca. :-? Cum sa uit eu de un comm lung.
    Am vazut Victoria, e super smecher. :)) Chiar azi am dat gata ce a aparut pana acum.

    Daaa! Si eu sunt innebunita dupa TVD se pare, il iubeam pe Stefan la inceput, acum il iubesc si pe Damon si vreau ataaat de tare sa-l vad pe Klaus cu Caroline! <3 Si acum vad TO si TVD in paralel. Sa nu mai spun ca am colege la fel sau mai putin de innebunite ca mine si deja am sparlit doua postere. =)) <3 Mi-l lipesc de perete, sa-l vad de fiecare data cand deschid ochii.

    James Fraco e genial si serialul ala merita 100% pus pe lista ta. Merita! Am corupt deja 5 persoane sa-l vada/sa citeasca romanul si n-au fost dezamagiti. Doar distrusi sentimental.

    Married with Children meritaaa! Ii iubesc pe toti. Chiar daca acum nu prea ma mai uit la seriale asa cum ma uitam in vara. Deh, baclife.

    Nu e nici o rusine ca n-ai citit-o. Eu am citit-o aproape de 18 pentru prima oara si am devenit disperata dupa filme pe la inceputul celor 17 ani ai mei. Mie imi place mult perioada, imi palce stilul lui Austen si-mi place romanul.

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. * e o opțiune în căsuța de comentarii cu „Anunță-mă” și dacă o bifezi, primești un mail când îți răspund la comentarii ^-^ *

      Ah, la TVD am fost de la bun început team Stefan și nu cred că mă las convinsă de Damon :)) Niciodată nu i-am văzut împreună pe Klaus și Caroline o.O daaarr, o să vezi mai târziu că e posibil să schimbi taberele :))

      #baclifeheretoo dar tot am timp să mă mai uit la câte un film sau serial :)) mereu se găsește timp.

      Mersi mult pentru recomandări ^-^ !

      xx

      Ștergere
    2. Stiu de optiune, dar uit sa o bifez de fiecare data. :)) Imi zic ca-mi aduc aminte si uite ca acum am uitat.

      Sincera sa fiu, in ultima perioada imi doresc ca Elena sa nu se aleaga cu nici unul. Nu-i merita. Stiu ca e posibil sa schimb taberele, dar moment raman la Klaroline. :))

      Aww! Succes! Te-ai decis unde sa dai? Te cred ca e timp, adica eu mereu am timp si pentru filme/seriale/carti chiar daca am o grama de facut pentru scoala.

      Cu placere! :hug:

      Ștergere
    3. Meah, ajunsese să nu o mai plac așa de tare pe Elena :))

      M-am hotărât și nu prea :)) Dar rămân tot pe uman (comunicare, relații internaționale, etc.). Tu?

      xx

      Ștergere