Ribonita sau când semnele de carte se transformă în artă

by - septembrie 15, 2016


Neațaaa ^-^ ! Astăzi vreau să vă vorbesc despre o nouă descoperire, un nou sponsor, bookstagram și... semne de carte ceva mai speciale :D

Mică introducere :)) Mulți dintre voi știu că blogușorul are și cont de instagram (adică ăsta de aici) și deși la început nu prea știam cu ce se mănâncă bookstagram-ul, am aflat pe parcurs lucruri, zic eu esențiale, despre fotografie, editat, aranjat și toate celelalte elemente care fac un cont de instagram frumos din punct de vedere estetic. După ce m-am fixat pe o anumită temă, mi-am făcut un stil de a fotografia și mi-am pus vizibil amprenta pe fotografii, am început să intru și mai mult în domeniul bookstagram.

Așa se face că am aflat de sponsorizările de pe instagram care se numesc un pic altfel, dar care sunt cam același lucru. Ei le spun rep searches, iar oamenii ca mine devin rep. Prescurtare de la reprezentant al unei companii/unui brand.

Și așa am tot aplicat eu la tot felul de rep searches până când am dat peste ceva absolut ge-ni-al *.* și cu puțin noroc de la steluța mea strâmbă, deloc norocoasă și cu aripi rupte, am devenit rep pentru Mimi Ribonita.

Cine e Mimi Ribonita?

Acesta este de fapt un nick-name pe care Carla Chaves îl folosește. Carla este, din punctul meu de vedere, o persoană super talentată care reușește să îmbine stilul „Alice in Wanderland” cu „Big Eyes” și să dea naștere unor semne de carte (și nu numai) ceva mai diferite, dar absolut grozave și super adorabile. Carla locuiește în Portugalia și a început toată acestă nebunie prin 2006. Chiar dacă par ireale, toate lucrurile pe care le face sunt handmade, concepute într-un mic studio chiar la ea acasă.

Pe Carla o găsiți pe Instagram, iar aici este magazinul ei online :)

Dar ce face de fapt?

Ei bine, de la semne de carte inspirate de diferite personaje, până la brelocuri, cărți poștale, insigne, stickere sau agende și le găsiți pe toate în magazinul ei online. Mi se par absolut geniale și destul de accesibile din punct de vedere al prețului, iar partea cea mai bună e că livrează și în România ^-^ Vă las mai jos câteva dintre preferatele mele:


M-am îndrăgostit de Pisica de Cheshire ^.^

Preț: 11 lei (fără transport)

Dimensiuni: 13,5 cm înălțime

Comandă de aici.


Și uitați-vă cât de cute e Wednesday :3

Preț: 9 lei (fără transport)

Dimensiuni: 13 cm înălțime

Comandă de aici.


Set „Micul Prinț”

Preț: 18 lei (fără transport)

Dimensiuni: 19 cm înălțime, respectiv 15 cm înălțime

Comandă de aici.


O altfel de Alice *.*

Preț: 9 lei (fără transport)

Dimensiuni: 3,7 cm înălțime

Comandă de aici.


Iar acestea sunt cele pe care le-am primit eu ^-^ Sunt așaaa de adorabile! Le găsiți pe toate aici.

Ei bine, care este semnul vostru de carte preferat dintre cele de mai sus? :3 


You May Also Like

4 comments

  1. Vaaaaii, cât de adorabile sunt!

    Wow, nu știam că se fac sponsorizări și pe insta. Oricum, țin să te felicit pentru pozele tale, sunt geniale! Mereu mă uit la ele și rămân uimită, mai ales că arată așa cum mai găsesc pe Pinterest sau tot pe conturi de Instagram, dar de prin alte țări.

    Baftă și ține-o tot așa! ^^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ^-^

      Se fac, dar destul de greu :( pentru că trebuie să ai super mulți followeri și super multe comentarii la postări. Dintre toți cei aleși am avut cei mai puțini followeri :))

      Mă bucur enorm că-ți plac și mulțumesc mult de tot pentru încurajare ^-^ #virtualhugs

      xx

      Ștergere