The Halloween Book Tag

by - octombrie 31, 2016


Hmm, mă gândeam să vă fac un top cu recomandări pentru Halloween, dar am găsit leapșa asta simpatică pe blogul lui Roxi aici (acum am văzut că m-a și nominalizat pentru tag - mulțuuummessc ^.^), așa că m-am hotărât să îmbin plăcutul cu utilul ^-^


Favorite scary must read for Halloween

Nu-i neapărat scary, dar eu zic că se potrivește cu atmosfera de Halloween. „Mara Dyer. Începutul”. În timp ce o citeam îmi imaginam totul în cap derulându-se asemenea unui episod din Teen Wolf (dacă vă uitați, știți despre ce vorbesc) în care câteodată cadrele sunt filmate în unghiuri ciudate, culorile sunt închise, bolnăvicioase, se aude un țiuit pe fundal sau vreo piesă de-ți face părul măciucă și te aștepți în orice clipă să sară ceva în aer. Recomand - și cartea și serialul :))



Scariest book cover, like ever…

Hmm, am să merg cu „Miss Peregrine” pentru că am citit primul volum și mi-a plăcut super mult ^.^ Acum avem tradusă întreaga serie, motiv pentru voi să-i dați o șansă și pentru mine să îmi iau și celelalte două volume :)) Coperta mi s-a părut destul de ciudată - nu neapărat scary. Fața fetiței e fooooaaarte dubioasă :))


If you could pick any author to go trick or treating with, who would you pick?

Daa și eu tot pe Zoella aka Zoe Sugg aș alege-o. Mi se pare întruchiparea sărbătorilor. E ca un Halloween sau Crăciun ambulant :)) De curând am văzut un vlog de-al ei în care povestea despre ce și-a luat pentru Halloween. Și nu doar că și-a decorat camera, dar și-a decorat întreaga casă ^^” Well, și eu aș face asta dacă la noi s-ar sărbători cum se cuvine :>


If you could dress up as any bookish character for Halloween, who would you be?

Zău că nu-mi vine nimic în minte... Probabil Coraline? Cred că da... Da! Îmi place Coraline ^_^



If you could find anything, from any book, in your trick or treat stash, what would you hope to find?

Tot bookstagram-ul și tot booktube-ul era plin de cartea asta, așa că am să zic „Three Dark Crowns” pentru că mi se pare genul de carte care mi-ar plăcea la nebunie + că e ceva mai dark, așa... ca de Halloween :3


In what fictional world would you like to go trick or treating?

REPHELIMII! *.* Vă imaginați cum ar fi Halloween-ul la ei? Cred că ar fi exact așa cum vedem prin filme: dark, răcoros, înfiorător, colorat și plin de povești de groază 3:)


What book villain would you not like to meet alone in a dark alley on Halloween?

Îmi pare rău pentru cei ce urmăresc serialul Scream pentru că ăsta o să fie un spoiler :D dar...

i still love you babe T-T

Would you rather dress up as a vampire, zombie, werewolf, or a shadowhunter?


Am fost costumată ca un vampir și ca o așa-zisă-vulpiță-posedată-chestie :))) ah și cred că și zombie am fost, așa că am să aleg shadowhunter. E mai la modă acum ;)


Pick a candy (just one) from Harry Potter that you would love to find in your stash?

Auziți? Auziți și voi greierele ăla care cântă pe fundal în timp ce un ciuline uriaș se rostogolește în deșert? Nu? Bine, hai cu ultima întrebare.


What is your favorite Halloween candy?

Chestiile în formă de ochi *.* :D sau orice dulcică în forme de Halloween, gen colțișori, fanomițe, dovlecei, lilieci, etc.



Asta a fost leapșa pentru Halloween! Dacă doriți să o preluați, nu uitați să menționați sursa :> Ce ziceți? Păreri? Recomandări? Ce citiți Halloween-ul ăsta? ^.^



You May Also Like

4 comments

  1. Haha, ce amuzant mi se pare că tu deja începusei să-l faci când ai observat că ai fost nominalizată. :)) Eram oricum sigură că o să-ți placă. :D Minunate răspunsuri! *.* Am văzut și eu videoclipul Zoellei și e asa awesomeee, vreau și eu atâtea chestii!

    Have a faboolous Halloween! ^^

    RăspundețiȘtergere
  2. Super tag! Trebuia sa il fac si eu dar l-am primit putin cam tarziu si cred ca o las pe anul viitor (Doamne ajuta).
    Am vazut cateva poze pe Instagramul Shadowhunters cu diferite costume inspirate de catre carte si chiar erau super, s-ar fi meritat sa te costumezi asa. :))
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :(
      Cred că sunt cele mai normale costume de Halloween pe care le-am văzut până acum :))
      xx

      Ștergere