Easy A (2010) - Recenzie

by - aprilie 19, 2014

Pe scurt:
"Olive Penderghast (EMMA STONE) era o liceană americană tipică, până la un moment dat când s-a hotărât să devină A-tipică.

Ce trebuie să facă o fată obişnuită, când cea mai bună prietenă a ei, Rhiannon (ALY MICHALKA), care e extrem de curioasă, vrea să afle toate veştile şi detaliile despre week-end-ul petrecut de Olive, iar ea n-ar avea ce să-i spună pentru că totul a fost plictisitor şi n-ar avea cu ce să se laude? N-ar putea Olive, care e deocamdată o anonimă şi o mediocră, să trântească o minciună nevinovată, care să-i aducă în schimb magia râvnită de orice adolescent: popularitatea?

Unele veşti însă nu pot rămâne secrete, mai ales dacă Marianne (AMANDA BYNES), un fel de „radio-şanţ” al şcolii Ojai High School, trage cu urechea la ceea ce spune Olive. În curând, zvonurile exagerate despre promiscuitatea lui Olive se întind în toată şcoala."

Parerea mea:

Ieri. Ieri eram in cautarea unui film care sa-mi manance aiurea ziua si care sa ma amuze cumva. 
Ieri. Ieri m-am uitat la filmul asta si pot sa spun ca nu e sclipitor. 
Dar mi-a mancat aiurea ziua si pot sa spun ca si-a atins telul cumva :D
Okay, un alt film cu apropo clasic la "Litera Stacojie" (in unele gasim "Marele Gatsby" sau "Cum sa ucizi o pasare cantatoare" etc.) care se vrea o readaptare sau ceva, dar ajunge un cliseu. Am auzit de atat de multe ori apropoul la acest roman, incat stiu despre ce e vorba fara ca macar sa-l citesc sau sa ma interesez de el.
Bun! Tipa asta Olive minte ca face sex cu majoritatea tipilor din scoala in schimbul unor cupoane sau carduri de reduceri... [ Cat de aiurea e asta?! -_- ] Faza cea mai amuzanta e ca ea e inca virgina, dar zvonul cum ca ea s-a culcat cu toti tipii din scoala o face o usuratica, asa ca ea vrea sa-ti mentina "reputatia" asta. Si totul a inceput de la o minciuna spuse celei mai bune prietene - pentru a nu o dezamagi-o! Ajunge sa-si piarda asa-zisa cea mai buna prietena si sa intre in probleme si in... casniciile oamenilor?!
Nu prea are sens si alte alea, dar daca mi-a placut ceva a fost ca Emma Stone a jucat in film. Macar o fata draguta care sa-mi distraga atentia de la porcarie.
Hmm, filmul a fost o aiureala. Ma gandeam ca fiind cu Emma Stone o sa fie ceva de capul lui, dar se pare ca m-a dezamagit profund si nu vreau sa cred ca e o actrita de duzina.
Posterul e atractiv si poate si trailerul, dar tot nu inteleg ce a fost in capul meu de l-am urmarit pana la sfarsit :)) Daca voi l-ati vazut si v-a placut, ei bine... nu voi mai vorbi cu voi niciodata. Glumesc, dar totusi, daca l-ati vazut, lasati un comm cu parerea voastra. Poate m-am inselat eu, desi slabe sanse :D
Nici finalul n-a fost grandios, deci nu vi-l recomand nici daca n-aveti la se ca va uitati. Peretii devin oricand interesanti :D (Okay, am fost prea rea? #sorry).


Nota:






Trailer:


- Diana


You May Also Like

7 comments

  1. Imi place de Emma Stone. E chiar simpatica, dar ii sta mai bine roscata, asa, decat blonda.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sa stii ca. Si mie imi place de ea, dar in filmul asta a cam dat-o in bara :/
      - Diana

      Ștergere
    2. Mi-a placut de ea in Crazy, Stupid, Love.

      Ștergere
    3. Nu am vazut filmul. Cum ti s-a parut?
      - Diana

      Ștergere
    4. Mi-a placut. E un film la care vrei sa te uiti cand nu stii la ce altceva. Daca vreodata te vei uita la el, o sa astept sa iti aud parerea.

      Ștergere
    5. Bine de stiut ;) O sa postez recenzia oricum. Mersi!
      - Diana

      Ștergere
  2. Am vazut filmul e foarte interesant ... Merita vazut

    RăspundețiȘtergere