Shailene Woodley And Ansel Elgort’s Entertainment Weekly Photo Shoot For ‘The Fault In Our Stars’

by - mai 01, 2014






You May Also Like

11 comments

  1. Can't wait!! Cartea asta mi-a "frant inima" , dar tot e preferata mea, doamne, o iubesc!! :3. La film merg singura si sigur o sa fac sala piscina...

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit cartea, dar spre surprinderea mea, nu am plans, desi tot asta se recomanda:)) Sunt draguti impreuna, dar e foarte, foarte ciudat sa-l vad pe fratesu din Divergent sarutand-o pe sorsa din Divergent=)))
    Abia astept filmul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar ca va fi putin ciudat, dar Tris nu prea seamana cu Hazel chiar daca e aceeasi persoana in rolul lor deci...nu cred ca o sa ne dam seama. :)

      Ștergere
    2. Nici nu stiam ca Ansel Elgort a jucat si el in Divergent. Inca nu am vazut filmul :))

      Ștergere
    3. Stiu ca nu seamana deloc, dar totusi... nu e deloc ciudat?:)) Adica zau, intr-un film frate, in altul iubit. Si nu e demult aparut Divergent:))

      Ștergere
    4. Ba' e foarte ciudat si nu stiu ce reactie o sa am la film. Totusi acolo ne gandim la personaj, nu la actorul care il interpreteaza si asa va fi mai usor. Dar tot e oarecum absurd, dar sper sa nu fie vreun impediment pentruca astept filmul de prea mult timp ca sa nu ma pot bucura acum de el asa cum trebuie. :)

      Ștergere
    5. Nu cred ca cei care au ales actorii s-au gandit si la asta:))

      Ștergere
    6. Poate nu pe moment, dar pe urma imposibil sa nu-si fi dat seama. Totusi, nu sunt dezamagita de actorii alesi. Shailene Woodley e exact cum mi-am imaginat-o eu pe Hazel cand am citit cartea, iar Ansel Elgort e pur si simplu adorabil de perfect. Sunt asa frumosi. <3 se va lasa cu lacrimi! :))

      Ștergere
    7. La mine a fost diferit:)) Eu mi i-am imaginat altfel.

      Ștergere
  3. Am vazut pozele de dimineata. Sunt draguti impreuna. Ea e foarte frumoasa! Imi place cum i-au asezat parul in pictorial. <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt asa de adorabili impreuna!! Parca sunt frati. Se aseamna cat de cat unul cu altul si chiar m-as fi bucurat daca erau intr-adevar frati! :D

    RăspundețiȘtergere