Nou la Editura TREI!

by - august 03, 2016

Când prima dragoste are nevoie de o a doua șansă…

Celebra autoare a seriei „Pe strada Dublin” se întoarce cu o poveste despre cum să lași în urmă trecutul și cum să ai încredere în viitor. 

Când Hannah Nichols l-a văzut ultima dată pe Marco D’Alessandro, în urmă cu cinci ani, acesta i-a frânt inima. Băiatul cel rău cu o latură tandră ascunsă e singurul tip pe care Hannah l-a iubit vreodată. După o noapte de pasiune, Marco a dispărut. Distrusă, Hannah nu și-a mai revenit niciodată. Dar soarta îi reunește, iar Marco luptă să o convingă pe Hannah că sunt meniți să fie împreună…

Senzualitate pură.” - USA Today

Pasionant, din toate punctele de vedere.” - Fresh Fiction

Lăsându-mi bluza să cadă pe podea, am împins ușa băii și aburul de la duș m-a lovit imediat. Marco și-a înalțat capul prin sticla aburită a cabinei de duș și un zâmbet leneș i-a luminat chipul frumos, făcându-mă să mă topesc pe loc.”

După ce a absolvit, în 2009, Universitatea din Edinburgh, unde a studiat istorie antică și medievală, Samantha Young s-a dedicat scrisului. Cărţile sale acoperă mai multe genuri: romance, paranormal, fantasy urban și subiecte contemporane.

Pentru romanul „Pe strada Dublin”, Samantha Young a fost nominalizată la Goodreads Choice Award for Best Author and Best Romance.




La Editura Trei, de aceeași autoare, au apărut „Pe strada Jamaica”, „Pe strada Dublin” și „Pe strada Londra”.



Într-un orfelinat din Oslo, un băiat în vârstă de doisprezece ani, pe nume Olav, provoacă haos. Agnes Vestavik, directoarea severă a instituției, vede ceva înspăimântator în ochii băiatului: o ură neostoită.

Când Vestavik este găsită moartă în biroul său, înjunghiată în spate cu un banal cuțit de bucătărie, iar Olav e de negăsit, cazul ajunge în mâinile rebelei polițiste Hanne Wilhelmsen, recent promovată în funcția de inspector-sef în cadrul Poliției din Oslo.

Este Olav un criminal sau doar o victimă?

Și, pentru a rezolva acest caz, va putea Hanne să învețe să aibă încredere în ceilalți, nu doar în propriile instincte?

Hanne Wilhelmsen e un Sherlock Holmes modern.” - Booklist

E o serie care cere să fie citită, şi cu cât mai repede, cu atât mai bine.” – Bookreporter

Dacă vreți să vă familiarizați cu genul crime scandinav, romanul lui Anne Holt e ghidul perfect.” - Kirkus Reviews

Fost ministru al justiţiei, avocat, jurnalist de televiziune şi reporter, Anne Holt este autoarea unor serii de romane poliţiste ce au cunoscut un succes imens în ţările scandinave, fiind ulterior traduse în peste 25 de limbi.

A fost recompensată cu mai multe premii, printre care Riverton Prize şi The Norwegian Booksellers' Prize. În 2012 a fost nominalizată la Edgar Award. De asemenea, a fost nominalizată la Shamus Award şi Macavity Award.
În octombrie 2012, lui Anne Holt i s-a acordat Great Calibre Award of Honor în Polonia pentru întreaga operă.

La Editura Trei, din aceeaşi serie, au apărut: „Fericiți cei însetați” și „Zeița oarbă”.


You May Also Like

0 comments