Cele mai diabolice 10 femei din istorie!

by - octombrie 31, 2014

Mary Ann Cotton (1832-1873)


Mary Ann Cotton s-a casatorit tanara si a facut cinci copii. Apoi acestia au inceput sa moara rand pe rand. Patru dintre ei au murit de febra gastrica si dureri de stomac. Sotii s-au mutat apoi in nord-vest, dar tragedia i-a urmat, apoi a murit si sotul ei. Mary s-a recasatorit, dar tragediile nu s-au oprit. A mai facut trei copii care au murit toti de aceeasi afectiune. Pana ca politia sa o prinda, femeia avea la activ trei soti, un iubit, un prieten, mama si 12 copii, toti otraviti cu arsenic.

Belle Gunness (1859-1931)


Belle Gunness, o femeie de 1.83 m si 91 kg, a cazut victima lacomiei. Aceasta se casatorea, apoi isi omora sotii si copii sa mosteneasca bunurile. Teoretic, Belle a savarsit mai mult de 20 de crime, dar conform altor informatii numarul victimelor ar fi in jur de 100.


Beverly Allitt (nascuta in 1968)


Beverly Allitt, una dintre cele mai cunoscute criminale in serie din Marea Britanie, este asistenta responsabila cu moartea a patru copii si ranirea a altora cinci. Pana sa fie prinsa in flagrant, asistenta a intentionat sa mai ucida alti 13 copii. Specialistii spun ca actiunile ei sunt legale de sindromul Munchausen de care Allitt sufera.

Elisabeta Bathory (1560-1614)


Elisabeta Bathory nu mai are nevoie de nici un introducere. Considerata cea mai sangeroasa criminala din istoria Ungariei. Conform legendei ducesa facea baie in sange de virgina pentru a se bucura de tinerete vesnica. Timp ce 25 de ani, sute de fete au disparut fara urma dupa ce au venit sa munceasca la castel. Au fost gasite cadavre mutilate, arse, cu organele genitale smulse – atrocitati greu de inchipuit. Ea nu a fost niciodata judecata datorita statutului social.

Ilse Koch (1906-1967)


“Vrajitoarea din Buchenwald”, a fost sotia lui Karl Koch, comandantul Lagarului de concentrare din Buchenwald, intre 1937 si 1941, si cel de la Majdanek, intre 1941 si 1943. Femeia omora detinuti si pastra de la fiecare "suveniruri". Se pare ca, pana la urma, coplesita de aceste crima oribile, Ilse s-a spanzurat.

Isabella din Castilia (1451-1504)


Isabella din Castilia sau patroana lui Cristofor Columb este direct responsabila cu plecarea din tara a 200.000 de spanioli, acestia temandu-se de inchizitie sau de convertire la catolicism. Pe 31 martie 1492 au adoptat Decretul Alhambra prin care au fost expulzati fortat sau convertiti evreii si musulmanii.

Katherine Knight (nascuta in 1956)


Katherine Knight a facut istorie in Australia, fiind prima femeie care a fost condamnata la inchisoare pe viata din aceasta tara. Femeia, de o violenta iesita din comun, si-a omorat brutal sotii si a incercat sa-l gateasca pe unul dintr ei, insa politia a arestat-o exact cand aranja masa.

Myra Hindley (1942-2002)


Myra Hindley, impreuna cu iubitul ei, Ian Brady sunt autorii celor mai sangeroase crime din Anglia secolului XX, inregistrate in zona Manchester, la mijlocul anilor ’60. Cei doi au rapit, violat si torturat trei copii pana in 12 ani si doi adolescenti de 16 si 17 ani.

Regina Maria I


Regina Maria I, singura supravietuitoare a casatoriei dintre Henry al VIII-lea cu Catherina de Aragon, supranumita si Maria cea Sangeroasa, a ordonat executia a sute de protestanti, pentru convingerile lor religioase.

Irma Grese (1923-1945)


Un alt personaj feminin din epoca nazista, Irma Grese a fost gardian in lagarele de concentrare din Ravensbrueck, Auschwitz si Bergen-Belsen. Transferata la Auschwitz in 1943, a fost promovata in functie. Socant, Irma a savarsit niste fapte ireale. A hranit caini flamanzi cu prizoniere, pe altele le-a violat, le-a impuscat, le-a biciuit si le-a selectat pentru camera de gazare.

Sursa



You May Also Like

2 comments

  1. Huh, există o întreagă istorie privind-o pe „Maria I.” Drăguț post!
    PS: Te-ai supăra dacă ai trece cu privirea și peste blogul meu? Aș fi foarte fericit. Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesant articolul; chiar am citit despre criminali și criminale celebre acum câteva săptămâni și mi se pare un subiect delicat, dar totuși vreau să aflu mai multe :)

    RăspundețiȘtergere