Grupul Editorial CORINT la Bookfest!

by - mai 18, 2015

Editurile Corint, Leda și Corint Junior vă așteaptă în perioada 20-24 mai în Pavilionul C1 din complexul expozițional Romexpo. Bestselleruri care îți taie respirația, din colecţiile Corint Istorie, Fantasy Leda, 100% Iubire, Clasici ai Literaturii Universale sau cărți practice – toate pot fi achiziționate cu o reducere de minimum 25% sau la prețuri speciale de la 3 la 25 lei! În plus, vă sunt propuse o serie de evenimente: lansări, concursuri, momente pentru copii.

Evenimente și lansări la standul Corint:

Corint Istorie are două lansări la Bookfest 2015. Sâmbătă, de la ora 18.00, Emil Costantinescu, Marius Oprea și Liviu Tofan vă provoacă la o discuție despre cartea "Rusia explodează. Planul secret pentru resuscitarea KGB-ului" de Iuri Felştinski şi Aleksandr Litvinenko, iar duminică, de la ora 14.00, are loc lansarea volumului "ISIS. Califatul terorii" de Loretta Napoleoni în prezența lui Răzvan Mihai Ungureanu, Luca Niculescu și Bedros Horasangian. 

Marina Almășan și invitații ei pregătesc lansarea cărții "EU,... JAPONEZĂ! Jurnal de călătorie la Tokyo" care va avea loc sâmbătă, de la ora 13.00.


Copiii vor fi și ei invitați la standul Grupului Editorial Corint pentru două momente speciale: vineri, 22 mai, de la ora 10.00 are loc "Confruntarea finală. Lecturi de vacanță din seria Generala", iar duminică la aceeași oră este organizată o lansare a cărții "Roboții din familia mea" de celebrul James Patterson. Nu vă așteptați la o lansare obișnuită! Cei prezenți vor asista la o demonstrație de robotică organizată de Centrul de Creație Tehnică pentru Tineret și vor putea căștiga unul dintre microroboții de la Smarttoys. 

Toate evenimentele vor avea loc la standul Grupului Editorial Corint, Pavilion C1, Romexpo, București. Accesul la Bookfest și la toate evenimentele din cadrul acestuia este gratuit.

Culoare și stil la standul Grupului Editorial Corint:

Editura Corint publică în premieră "Tărîmul viselor", o aventură în culori cu animale și mii de flori, ilustrată de Millie Marotta. Purtat de valul unei noi tendințe – cea a cărților de colorat pentru adulți – volumul ilustrat de Millie se înalță deasupra celorlalte titluri de gen prin calitatea ilustrațiilor și spiritul galez ce răzbate de dincolo de linia fină, atenția pentru detalii și modul unic prin care autoarea redă forța brută a sălbăticiunilor folosind delicate forme florale.

Acum cărțile de colorat concepute special pentru adulți, ideale ca formă de terapie împotriva stresului, sunt pe primele locuri în clasamente de vânzări din toată lumea. Iar una dintre cele mai vândute cărți de gen (bestseller Amazon și Sunday Mail) este "Tărâmul viselor". 

Pe tot parcursul târgului, vizitatorii sunt invitați "Pe aripile imaginației, în Tărâmul viselor", să dea culoare universului imaginat de Millie Marotta. 


Cea mai nouă colecție a Editurii Corint, Istorie cu blazon, iniţiată şi coordonată de Filip-Lucian Iorga, va avea la Bookfest încă două volume! La cărțile pline de savoarea vremurilor de altădată, "Iașii de odinioară" de Rudolf Suțu și "Lumea era toată a mea. Amintirile unei prințese" de Ana-Maria Callimachi, se adaugă ultimele două apariții: "De pe Valea Motrului. Poveşti cu boieri, panduri şi mirese codane" de Sarmiza Cretzianu și "Carol al II-lea al României. Regele trădat" de Lilly Marcou.

Istoria cu blazon este istoria elitelor autentice. Este povestea unei lumi care a strălucit prin stil, inteligenţă, bun-gust şi subtilitatea conversaţiei de salon. Este istoria unor oameni care au fost binecuvântaţi nu numai cu avere şi ranguri, ci şi cu patriotism, spirit de sacrificiu şi simţul datoriei.

Studii istorice, jurnale, memorii, monografii, evocări, literatură „cu ştaif”, reeditări sau mărturii inedite ne vor ajuta să recuperăm istoria dramatică şi plină de farmec a vechilor elite româneşti sau de pe alte meleaguri.

Organizatorii au pregătit o surpriză: în fiecare zi a târgului, vizitatorii pot intra în atmosfera de epocă, la standul Grupului Editorial Corint, lăsându-se furaţi de lectură într-un fotoliu fermecat.

Noutăți la Bookfest 2015:

Editura Corint:
 • Rusia explodează. Planul secret pentru resuscitarea KGB-ului de Iuri Felştinski şi Aleksandr Litvinenko
 • ISIS. Califatul terorii de Loretta Napoleoni
 • Carol al II-lea al României. Regele trădat de Lilly Marcou
 • De pe Valea Motrului. Poveşti cu boieri, panduri şi mirese codane de Sarmiza Cretzianu 
 • Moscova, 1941. Sfârşitul Blitzkrieg-ului de Rodric Braithwaite
 • Dezastrul de la Cernobîl. Mărturii ale supravieţuitorilor de Svetlana Aleksievici
 • Masacrul din Darfur. Singur împotriva răului
 • Contele de Monte-Cristo (vol. 1 & 2) de Alexandre Dumas 
 • Amintiri din Casa morților de Dostoievski
 • O pagina de dragoste de Émile Zola
 • Ben-Hur. O poveste despre Hristos de Lew Wallace
 • Dama de pica si alte proze de Aleksandr Sergheevici Puşkin
 • Litera stacojie de Nathaniel Hawthorne
 • Millie Marotta ilustrează Tărâmul viselor. O aventură în culori cu animale și mii de flori – carte de colorat pentru adulți
Editura Leda: 
 • Four. O antologie DIVERGENT de Veronica Roth
 • Onix (cartea a doua din seria LUX) de Jennifer L. Armentrout
 • Anna în veşmânt de sânge (vol I din seria Anna în Veşmânt de Sânge) de Kendare Blake 
 • Geometria iubirii de Jessica Levine 
Corint Junior:
 • Roboții din familia mea de James Patterson
 • Seria Isteț de mic – Pregătirea preșcolarului
 • Atlas ilustrat pentru copii
 • Colecția Baby Looney TunesAtat de multe bunatati incat am sa plec cu portofelul gol! Partenerii nostri chiar au pregatit surprize frumoase la targ. Mai multe detalii si pe facebook. Ce planuiti sa va luati de la standul Corint/Leda? :)

- Diana

You May Also Like

0 comments