In curand la Editura TREI!

by - iulie 30, 2015

O surpriză pentru fanii lui Gillian Flynn: după FATA DISPĂRUTĂ şi LOCURI ÎNTUNECATE, vă invităm să citiți OBIECTE ASCUȚITE, captivantul roman de debut al celebrei scriitoare, care va fi în curând ecranizat de HBO într-un serial de televiziune.

După o scurtă internare la un spital de psihiatrie, jurnalista de investigaţii Camille Preaker se confruntă cu o sarcină dificilă: trebuie să se întoarcă în orăşelul unde a copilărit pentru a investiga moartea a două fete.

Camille n-a mai vorbit de mult cu mama ei nevrotică şi ipohondră şi cu sora vitregă, pe care aproape că nici n-o cunoaşte: o puberă atrăgătoare, cu o putere ciudată asupra localnicilor.

Instalată în fosta ei cameră din vechea casă a familiei, Camille îşi dă seama că se identifică prea mult cu victimele. Bântuită de propriii demoni, trebuie să dezlege puzzle-ul psihologic al trecutului, dacă vrea să afle adevărul şi să supravieţuiască reîntoarcerii acasă.


De la autorul bestsellerului Bărbatul de 100 de ani care a sărit pe fereastră şi a dispărut. Un roman savuros despre noroc, dragoste, bombe nucleare şi relaţii internaţionale.

Analfabeta care ştia să socotească e povestea unei fete care a încercat să-şi schimbe viitorul, sfârşind prin a produce tulburări majore la nivel mondial.
Nombeko Mayeki fuge de cel mai nemilos serviciu secret internaţional – împreună cu trei surori chinezoaice, doi fraţi gemeni care sunt, oficial, aceeaşi persoană, şi un fermier bătrân.

Iar soarta regelui Suedei – şi a lumii – stă pe umerii ei.








click pe coperta pentru preview

You May Also Like

1 comments

  1. Sunt super entuziasmata de ce apare la editura TReI in prezent insa acea carte scrisa de E. Lockhart imi face tare cu ochiul, pentru ca am citit "Mincinosii" o carte ce mi-a placut mult.

    RăspundețiȘtergere