The Bedtime Movie Tag

by - octombrie 21, 2015

Aloha, ahoi, salutare si toate cele! Am revenit cu un tag furat de aici, de data asta legat de filme. Enjoy ^.^ !

1. A movie that kept you up all night. 

N-am mai urmarit demult un film seara, dar cred ca serialele ma tin de obicei treaza pana tarziu. Niciodata nu-i de ajuns doar un episod :D


2. A movie that made you scared to sleep.

Nu ma prea ingrozesc la filme. Nici nu mai stiu ce film am vazut si m-a speriat cu adevarat :(


3. A movie that made you go to sleep. 

Ecranizarea cartii "A 16-a Luna", "Cronicile Casterilor" se numeste parca. Mdap, am adormit la propriu dupa juma' de ora :))


4. A movie that left you tossing and turning all night in anticipation for its release. 

Partea a doua din "The Maze Runner" *.* si "Orase de hartie". Am fost prima la cinema!


5. A movie that has your dream boyfriend/girlfriend ship of two movies. (no, ca intrebarea asta nu prea inteleg ce vrea de la mine, asa ca am sa zic de "dream boyfriend")

Pai cam toate filmele cu DiCaprio din tinerete si pana acum :)) Si cu Johnny Depp. Dar asa, mai contemporan... Zic "Love, Rosie" pentru Sam aka Alex de care m-am indragostit ireparabil si iremediabil :D


6. A movie that would be your worst nightmare to live in. 

"Sinuciderea fecioarelor". Prea plictisitoare viata fetelor si zau ca ajungi sa te sinucizi ~.~" Oh, sau "Coraline" - zau c-as innebuni!


7. A movie that reminds you of nighttime.

"The Lazarus Effect" sau "Vineri 13", asa ca in tema cu Halloween-ul. Sunt filme bune pe care vi le recomand, mai ales "Efectul Lazarus" care seamana un pic cu "Lucy". Oh, ar mai fi si "The Quite Ones" care nu e decat o porcarie, dar la care m-am uitat seara si mi-a ramas intiparit in mine finalul - care de fapt, constituie tot filmul. Nu prea merita osteneala!


8. A movie that has a nightmarish cliffhanger. (adica cam cu un final de groaza, la figurat)

Nu m-am uitat la miniserii, ci doar la francize cum ar fi "Twilight" sau "The Maze Runner". La "The Hunger Games" am cam pierdut sirul si ordinea, insa am sa ma uit la toate... candva. TOATE ma lasa ca pe ace si stau cu sufletul la gura sa vad ce se intampla. Asa ca ori ma apuc de citit cartile, ori caut alta chestiie-de-care-sa-ma-preocup-si-sa-mi-ia-gandul-de-la-ele :D


9. A movie you actually dreamed about. 

Dupa ce am vazut "Love, Rosie" am visat ca ma uitam iar la film, doar ca eu eram IN film si Alex si Rosie la final erau: "Putina intimitate, te rugam!" :)) #notobsessed :D


10. A movie monster you wouldn't want to find under your bed. 

Bai, chair zilele astea vorbeam. E dihania aia din filmul asta spaniol *search google *, asa "El laberinto del fauno" se numeste filmul si igh, chestia aia e asa de creepy. Brr!



Si cam asta a fost tag-ul :) Am preferat sa las intrebarile in engleza pentru a nu le schimba cumva sensul prin traducere. Daca va place leapsa o puteti prelua (credits :D) sau puteti raspunde la "intrebari" in comentarii. Pareri? :>

Diana

You May Also Like

9 comments

  1. Preferatele Mele :) Foarte Fain Tagul :) Here I Go ... Again :))

    1. The Testament Of Youth. Am Ramas Atata De Impresionata De Poveste Incat Am Stat Toata Noaptea Si Am Cautat Si Am Citit Articole Despre Vera Brittain. Am Gasit Si O Carte Care Se Intituleaza Testament Of Youth Dar Era Cam Scumpa Pentru Bugetul Meu. Si Serialele Ma Tin Treaza Noaptea :)) Teen Wolf O Fost Ultimul Cu Care Acuma Sunt La Zi.

    2. The Exorcism Of Emily Rose. Ultimul Meu Film Horror Vazut, Sper Sa Nici Nu Mai Vad :)) Sunt Tare Fricoasa Si Am O Imaginatie Prea Bogata.

    3. Sunt Filme Bazate Pe Cartile Lui Marc Levy Cum Ar Fi Just Like Heaven Si M-am Gandit Ca Trebuie Sa Aiba Si Guillaume Musso Film Bazat Pe O Carte De A Lui. Am Si Gasit Afterwards, 3 Nopti La Rand M-am Uitat La Film Pentru Ca Mereu Adormeam :))

    4. Cu Siguranta Au Fost Multe. Acuma Astept The Hunger Games, Adica E Finalul Si Star Wars :)) In Special Ca Am Vazut Ca S-au Pus Biletele La Vanzare.

    5. Ma Cam Indragostesc Des :)) Poate Nu Neaparat De Actor Cat De Personaj. Imi Place Jhonny Depp Pentru Ca E Un Geniu Ca Si Actor. Ian Somelhalder Pentru Ca Ma Pierd In Ochii Lui :)) Si Ryan Reynolds.

    6. The Hunger Games :)) La Cat De Norocoasa Sunt Cu Siguranta As Fi Un Tribut Si La Cat Imi Place Mie Activitatea Fizica Sigur As Muri Prima :)) Sau In Oricare Film Horror Daca M-ai Pune :))

    7. Daca Ma Gandesc La Noapte Ma Gandesc La Moulin Rouge La Musical-ul Cu Ewan McGregor Si Nicole Kidman. Banuiesc Ca Din Cauza Ca Actiunea In Film Se Petrece Noaptea Ca Doar Nu Merge Lumea La Cabaret Pe Zi :))

    8. Cred Ca Filmele Care Sunt Bazate Pe Intamplari Adevarate. As Mentiona The Theory Of Everything Si A Beautiful Mind. Faptul Ca Sunt Bazate Pe Realitate La Fac Si Mai Uimitoare. Doar Mie Daca Imi Place Filmul Devin Obsedata De Subiect Si Caut Si Ma Documentez De Cine A Fost ? Ce A Facut ?

    9. Nu Imi Amintesc Daca M-am Visat Intr-un Film Dar Mi-ar Placea Sa Fiu Intr-un Film Distopic. Gen The Hunger Games Si Divergent Cu Conditia Sa Nu Fiu Eu Eroina Principala Ca Mor Prima :)) Sa Fiu Cea Care Ajuta Pe Eroina :)

    10. Nu Mi-ar Placea Sa Am Nici Under My Bed Nici In Apropierea Mea Un Clown :)) Chiar Si Vesel. Si Nici Un Dureros ( Bocitoare ) Din The Maze Runner :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. And I Love That You Keep Your Promises :)

      Ștergere
    2. * iubesc comentariile de genul #hugs ^.^ *
      Ai zis ceva de Teen Wolf - omg asdfghjk can't wait!!!
      Sa stii ca n-as avea probleme cu clovnii, doar ca daca arata ca ala din AHS: Freak Show, deja ma ia groaza!
      Imi plac povestile mitologice si de Halloween ma gandeam la o postare draguta vizavi de acest subiect - ca tot vorbeai de bocitoare. Sper sa va placa :3
      P.S. I always keep my promises >:D<
      xx

      Ștergere
    3. Si Mie Imi Place Mitologia, E Motivul Principal Pentru Care Am Citit Percy Jackson. Am Mai Gasit O Serie Care E ToT Cu Zeii Dar Inca Nu M-am Apucat De Ea ( Predestinati Si Regatul Umbrelor De Josephine Angelini Aparuta La Editura Rao ) Astept Postarea De Halloween Cu Nerabdare :D

      Ștergere
  2. Hey, imi plac raspunsurile tale. :D N-o sa raspund si eu, pentru ca nu prea urmaresc filme, ma uit numai la seriale, asa ca n-as stii ce sa scriu. In schimb, o sa comentez cate ceva:
    1. Si pe mine ma tin serialele toata noaptea, azinoapte am dormit la 4 ca sa termin The Flash :D.
    2. O da, aici la mine intra toate filmele de groaza si cam toate filmele cu suspans, mi-e f frica la filme, insa cel mai ingrozitor a fost The Blair Witch. M-a vrajit sormea sa ma uit cu ea si am avut cosmaruri o saptamana dupa aia.
    Nu in ultimul rand, merci pt recomandare. Mi-a placut f mult Lucy si citind postarea ta am aflat de The Lazarus Effect, ma uit si eu maine sau duminica la el :).

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu prea vizionez filme ,decat cele care sunt ecranizate după cărți . Îmi place să văd cât de compatibil este filmul cu cartea și de obicei comentez pe tot parcursul acestuia :))
    P.S. Creatura aceea chiar e infricosatoare,filmele horror pe care le-am vazut (foarte putine la numar ) erau cu barbieri nebuni sau cu fantome

    RăspundețiȘtergere
  4. In ultimul timp nu prea am mai vizionat filme,daaaar..am descoperit un serial care imi place super muuult : American Horror Story <3. Ajunsesem sa vizionez un sezon intreg aproape intr-o zi(bine,daca nu aveam nimic de facut pentru scoala)...stiu e mult, dar da dependenta :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu personal cred ca...o sa preiau tag-ul pe blogul meu! Nu stiu unde le gasesti, dar sunt super tag-urile astea, iar cand vad o noua postare de genul asta, imediat intru sa vad ce gif-uri ai asortat la fiecare intrebare si cu ce idei interesante vii :D E postarea mea preferata de weekend!!

    RăspundețiȘtergere