In My Mailbox #23

by - mai 31, 2016


Nu-mi vine să cred că a mai trecut o lună și, implicit, un anotimp, că mâine e vară și mai sunt câteva zile, vreo 2-3 săptămâni, și terminăm școala. Nu-mi vine să cred că aseară ploua cu găleata, tuna și fulgera, iar acum e cald de mori. Și tot așa nu-mi vine să cred că am luat țeapă așa de ușor...

* ordine aleatorie *


A doua mea comandă la Books Express... Și aș vrea să spun că sunt la fel de mulțumită ca la prima, dar nu-i așa. Pentru că 1) da, okay, comanda a venit ceva mai devreme decât trebuia, dar a venit incompletă (adică fără cănuță care mi-a fost adusă ulterior) și 2) unde sunt toate autocolantele și semnele de carte? :'( Am tot văzut poze cu stickere GoT și eram „waa, o să primesc și eu ^.^” și mda... n-am primit nimic :))

Mi-am luat „The Originals” pentru atâttttt de multe motive, dar în principiu pentru că erau la juma' de preț ^^” Iar cartea Sophiei Kinsella mi-am luat-o după ce am văzut mai multe review-uri pozitive legate de ea. Mi-am luat paperback, adică varianta ceva mai ieftină, care sincer ar fi fost mai drăguță dacă era tot pe albastru-turcoaz-verde-marin, dar e okay și așa. Abia aștept să le citesc, mai ales că sunt așaaa de drăguțe :3


Apoi, de la Editura Trei, aka sponsorul-blogușorului, am primit aceste trei cărți pe care voiam să le citesc de ceva timp (mai ales „Mara Dyer” despre care toatăăăă lumea vorbea și care pare genul meu de carte :>) (mulțumeeeeeesc ^.^) Am citit deja „Cum să fii o fată rea” care n-a fost briliantă, dar merge de citit vara - recenzia aici - și cred că mai departe am să citesc cartea lui Hodkin 3:)


* aici vine partea în care-mi iau țeapă *

Pentru că Anticariatul Unu e un fel de sac cu comori, am intrat în magazin după secole de când nu l-am mai vizitat și fix la intrare, la rafturile cu cărți de 5 lei, am găsit dintr-o singură împușcătură două cărți pe care voiam să pun mâna - mai ales pe „Mă dau în vânt după cumpărături” - ASAP. Așa de face că am ajuns acasă și, căutând ceva pe Elefant, am descoperit că nu mai e site-ul ăla pe care-l știam eu odată și că are chestii noi printre care și cărți în engleză. Și aici îmi iau eu țeapă pentru că „Mă dau în vânt după cumpărături” varianta în engleză, tie-in, e vreo 30 de lei - bașca dacă mai prind și-o ofertă bună și o iau la un super-preț. Pentru că aș prefera de 100000 de ori varianta în engleză decât pe-a noastră - no offense or sth. 


De la EatComics și Lex Comics - aka prietenii blogușorului - am primit noile numere din „Thor”, „Ironman”, „Deadpool”, „The Amazing Spider-Man”, „Foc și Piatră” și „The Walking Dead”. Mulțumeeesc super super mult <3 !


Am primit, de asemenea, și albumul „Moartea Căpitanului America” tot de la Lex Comics, iar de la Anna Snow am primit câteva swag-uri cute :3 (mulțumesc din nou :>)

P.S. Mai am un plic din străinătate la poștă, însă nu l-am ridicat încă. Nici nu știu 1) de la cine e, 2) din ce țară/stat e, 3) ce e în el și sunt așaaaa de curioasă!


Iar la final am să vă arăt Glamour de luna asta - singura revistă pe care am s-o iau, de fapt, dintre edițiile de iunie - pentru că o are pe Emilia pe copertă - pe care deja o ador ^.^ Iar asta e tot cănuța de la Books Express, doar că e pe cealaltă parte. #immaqueen

Poze de pe insta aici, aici, aici, aici, aici și aici.

Voi ce ați mai cumpărat/primit/câștigat luna asta? Păreri? ^.^

You May Also Like

2 comments

  1. Si eu mi-am luat Maya Dyer, o voiam de muuuuult timp. Sper sa fie faina. Cana arata genial, vreaaaaaau si eu!
    Mi-am mai luat Banda celor 6 ciori si Ingeri cazuti.
    Te tuc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Găsești aici mai multe modele: https://www.books-express.ro/lia-raducanu/c/103018392 :)
      Mă tentau și pe mine Banda celor 6 ciori și Îngeri căzuți, dar am zis să mai aștept până să mi le iau ^^”
      xx

      Ștergere