Promotii de Dragobete de la Editura Univers

by - februarie 25, 2015


Desi Dragobetele a cam trecut, promotiile pe site-ul Editurii Univers continua. Intrati pe www.edituraunivers.ro si descoperiti povestile de iubire ce au acum 40% reducere :) Promotia este valabila intre 24 si 27 februarie. In plus, pentru a gasi cartea de dragoste potrivita, Editura Univers a propus un test foarte interesant. Eu l-am facut si rezultatul a fost "Sfarsitul povestii" de Lydia Davis. Mai jos va las descrierea si coperta cartii, dar si testul intocmit de editura. Ce "iubire literara" vi se potriveste? :3


"Epuizată după ce şi-a căutat ore în şir fostul iubit pe străzile unui oraş necunoscut, o femeie intră într-o librărie şi acolo, printre cărţile în mijlocul cărora încearcă să se regăsească, un bărbat îi oferă o ceaşcă de ceai. Este acesta sfârşitul poveştii? Cum poţi şti care e adevăratul sfârşit? Când te părăseşte iubitul, când te împaci cu gândul, când renunţi să-l mai urmăreşti, când închei cartea despre el? Şi ce înseamnă o poveste de dragoste? E mai întâi povestea sau mai întâi dragostea? Ce înseamnă să iubeşti un bărbat? Poţi învăţa din cărţile scrise de alţii? Poţi scrie apoi povestea pentru alţii?
Totul începe cu sfârşitul în acest roman hiper-lucid şi tulburător despre o dublă obsesie, singurul roman al autoarei de proză scurtă Lydia Davis, câştigătoare a Premiului Man Booker 2013."

Powered by Interact
- Diana

You May Also Like

2 comments

  1. Acelaşi rezultat l-am avut şi eu. Nu am mai auzit de carte, până acum.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aceeaşi carte care ţi-a căzut ţie mi-a căzut şi mie :)) Nu am mai auzit de ea, dar probabil că mă voi interesa din moment de descrierea sună bine.

    RăspundețiȘtergere