miercuri, 11 februarie 2015

Top 5 Wednesday: Cupluri din carti

Hola! Azi e miercuri, asa ca avem T5W. Iubesc chestiile astea :) Imi plac poate la fel de mult ca IMM si postarile de tip leapsa. Desi e o tema cam siropoasa - mai ales pentru perioada in care ne aflam #-_- - am s-o fac cu placere stiind ca am sa rasfoiesc din nou cartile :')

5. Eve si Caleb ("Eve") - Am iubit seria asta si inca o iubesc. Probabil am sa sper in van ca or sa traduca al treilea volum sau ca o sa apara vreo ecranizare...


4. Juliette si Adam ("Atingerea lui Juliette") - Nu-mi mai aduc bine aminte de cuplul asta, dar stiu ca era in parte ceva periculos si imposibil intre ei. Genul de lucru care m-a atras subit.


3. Aria si Ezra ("Micutele Mincinoase") - Okay, poate ca Ezra aduce a pedofil. Okay, poate ca n-a fost tocmai ok ca a profitat de o eleva. Dar Gosh, cine nu si-ar dori un iubit atat de boem si "delicat" ca el?! 


2. Mia si Adam ("Daca as ramane") - Fiind o legatura atat de puternica si o dragoste atat de mare incat pe Mia a facut-o sa ia alegerea suprema... upsie, aproape-spoiler ^^". Bun... hmm... cred ca acest cuplu este unul cu o legatura din cele mai stranse din cate am citit pana acum.


1. Anna si St. Claire ("Anna si sarutul frantuzesc") - O carte perfecta cu personaje de care usor te indragostesti, iar cuplul e asa de "ododod" incat n-am putut decat sa-i clasez pe primul loc =D


- Diana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...