Top 5 Wednesday: Carti pe care vreau sa le citesc in 2015

by - februarie 04, 2015

Hey-ya! Se pare ca grupul de pe facebook a inviat si pentru saptamana asta, tema este: top 5 carti pe care as vrea sa le citesc. Nu stiu daca intra cartile pe care le am in biblioteca sau nu, dar am sa incerc sa ma rezum la ele =D * ceea ce-mi aminteste ca n-am mai facut de mult timp o postare In My Mailbox - ma revansez eu zilele astea *

5. Seria "Disparuti" de Michael Grant - Okay, poate trisez putin, dar am seria asta de mult in biblioteca si chiar vreau sa-mi fac timp s-o citesc


4. "Provocarea" de Simona Stoica - Sunt doua carti care alcatuiesc primul volum, iar din cate am inteles povestea este foarte captivanta. Clar va fi urmatoarea mea lectura - dupa ce ma lupt cu dragonii din "Eragon"


3. "Orase de Hartie" de John Green - Ce fel de cititoare fidela sunt daca nu incerc toate cartile lui John? Plus ca filmul urmeaza sa apara in vara, asa ca ma face si mai curioasa povestea.


2. "Delirium" de Lauren Oliver - Cand a aparut cartea la noi, am fost atat de incantata incat mi-am cumparat-o cu prima ocazie de la un targ de carte. Apoi am abandonat-o undeva prin biblioteca. Are nevoie de o resuscitare!


1. Seria "Jurnalele Vampirilor" - Din nou trisez, dar fiind un fan infocat al serialului - iar povestea devine putin mai mult obsesiva pentru mine, cred ca cel mai mare "goal" al acestui an in privinta cititului ar fi sa termin seria - si de ce nu, poate sa o recitesc. Mai am 4 carti de citit, 5 daca o sa achizitionez ultimul volum aparut. #ShowTime



- Diana

You May Also Like

3 comments

  1. Am citit Provocarea şi Oraşe de Hârtie. Foarte bune, recomand.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit Jurnalele Vampirilor, daca ai vazut serialul, defapt daca il urmaresti, sa citesti cartile este o pierdere de vreme. Parerea mea. In ce priveste restul si eu vreau sa le citesc.

    Am facut si eu postul acesta aici http://intheheartofthewords.blogspot.ro/2015/02/top-5-wednesday.html

    Pupici! ♥

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreau şi eu să citesc ce ai şi tu în listă şi multe altele. Mă limitez la cărțile recent cumpărate.
    Anul ăsta vreau să citesc toate cărțile pe care le am în bibliotecă, fără să îmi cumpăr altele, decât după ce le termin pe toate.
    Serios acum, să îmi cumpăr cărți a devenit un fel de terapie!

    RăspundețiȘtergere