sâmbătă, 3 octombrie 2015

5 Things I love Saturday #5


Aloha! *zise extraterestrul de pe Marte :))*

Stiu ca am sarit o sambata, insa astazi revin in forta cu o gramada de chestii dragute facute astazi ^.^

1. RIUF - tocmai ce v-am spus ca am fost la targ si desi am trecut mai mult ca gasca prin apa, m-a ajutat intr-o oarecare masura. Ma bucur ca timp de 2 ore am aflat mai multe despre cerintele facultatilor din strainatate si de la noi, despre orase si campusuri. UK, pazea ca vin!


2. Have fun, eat healthy and relax - dupa targ, ce mergea mai bine decat un mic rasfat? Astfel ca impreuna cu colega-prietena mea Kath (ma rog, eu ii spun asa, voi trebuie sa-i spuneti Katia :)) :P), am dat o fuga pana la Zvon Caffee (cica "Du zvonul mai departe". Bun motto!) si am mancat o salata si trebuie sa va marturisesc ca am o slabiciune pentru frappe-uri. Decofeinizate. Ca altfel nu mai dorm cateva nopti :)) *uitati ce bine arata bauturile noastre :>*3. "Hello, kitten!" (Daemon Black) - literalmente! Cand m-am intors acasa am vazut pisica asta neagra care cred ca era a ciuva pentru ca era prea ingrijita si prea "bucalata" :)) Avea laptic pus la scara unui bloc si m-am oprit putin sa ma joc cu ea... sau el...


4. "The boys are gonna make it" (LEB) - si cum ne plimbam asa agale prin Centrul Vechi, na ca ma trazneste un poster. Cu Les Elephants Bizzares. Aham, au avut concert in Bounce ieri seara si Diana habar n-avea. Ma rog, nu ca as fi putut sa merg la ora 10 noaptea acolo, dar zic si eu ca fapt divers. Si ma mai batea asa capul sa sutesc posterul, dar ce bine era lipit al naibii! I'll be back soon... very soon. I'm coming for you :)) !


5. How to be cool - si din categoria posterelor-pe-care-le-as-suti intra si asta de la Mega Image. Zau ca-mi place cum sunt desenate cele trei "persoanje" si imi plac la nebunie cum arata sacosele :3 Si-a luat cineva?


Si cam astea au fost cele 5 lucruri pe care le-am iubit sambata asta. Gasiti o poza si ceva mai artistica pe instagram aici. Voi ati facut aceasta postare? Daca da, lasati un link in comentariu sa arunc si eu un ochi ;) Sugestii? Pareri?

Diana
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...