In curand la Editura CORINT!

by - octombrie 24, 2015

No. 1 BESTSELLER NEW YORK TIMES

Pe Kyle Keeley și pe frații săi mai mari îi unește un singur lucru: jocurile născocite de domnul Lemoncello, jocuri care i-au cucerit pe toți copiii din Alexandriaville. Când Kyle află că domnul Lemoncello a proiectat noua bibliotecă din oraș și, cu ocazia deschiderii, oferă invitații pentru o noapte petrecută în cladire, cu jocuri la discreție, băiatul este hotărât să facă parte dintre cei doisprezece norocoși acceptăți la inaugurare.

Dar, pâna la urmă, se dovedește că miza este cu mult mai mare decât să intre în bibliotecă: adevarata provocare este să iasă din clădirea ultrasecurizată și plină de mistere.


You May Also Like

4 comments

  1. Asta Imi Aminteste De Charlie And The Chocolat Factory :) Prevad Un Nou Rol Pentru Jhonny Depp :)) Idea Carti E Draguta Dar Nu Cred Ca O Sa O Citesc Si Nu Ca Nu Ar Fi Pe Gustul Meu Pentru Acuma Eu Una Nu M-as Supara Sa Fiu Inchisa Intr-o Biblioteca, Cred Ca Nici Nu M-as Agita Atata Sa Gasesc Iesirea Ci Pentru Ca Sunt Un Pic Cam Maricica Pentru Ea :) Dar Este O Lectura Buna Pentru Copilul Din Noi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cartea pare destul de interesantă . Îmi aduce aminte de Testul fierului ,unde Callum Hunt încerca să pice testul de a intra la Magisterium (dar "a ratat eșecul " ) și de cum încerca el să scape de acolo .
    P.S. Testul fierului este tot de la editura Corint Junior

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare super draguta cartea, si misterioasa. :) Si e cu biblioteci, deci vreau si eu sa o citesc :D

    RăspundețiȘtergere
  4. E draguta si cred ca e perfecta pentru momentele in care vrei sa te relaxezi :> asa ca poate o sa o citesc la un moment dat :))

    RăspundețiȘtergere