sâmbătă, 10 octombrie 2015

5 Things I love Saturday #6


Salutare tuturor! Ziua de astazi a fost mai productiva decat ma asteptam si mi-am petrecut-o mai toata plecata de acasa - ceea ce e bine pentru o peroana care vara nu-si paraseste barlogul! Asa cum vedeti in titlu, astazi ar trebui sa va arat 5 lucruri pe care le-am iubit sambata asta, insa eu am sa va cam povestesc ce am facut astazi - desi o sa fie cam plictisitor si nu-atat-de-interesant-pe-cat-as-fi-vrut.

1. "5 A.M. turn the radio up, where's the rock'n'roll?" (P!nk) - nu chiar 5 dimineata, dar nici daca-as fi vrut nu m-as fi trezit la 6:48 (!!!) SAMBATA! In fiecare zi ma trezesc la 5:30 si speram si eu la o zi de dormit-peste-program, dar se pare ca natura nu a fost asa de miloasa cu mine. Si mda, cand ma trezesc dau drumul la TV. Zau ca dauneaza! Numai procarii pe programele de muzica. Aceleasi melodii pe care le auzi non-stop pe oriunde ai trece? Mda, le gasesti pe.fiecare.program.de.muzica! -.- Deja e o lupta pierduta.


2. Silent movie - dap, apoi a trebuit sa merg la o conferinta-bara-discutie-despre-filme cu domnul Cristian Tudor Popescu (e un jurnalist - e okay daca nu stiti, nici eu nu mi-am dat seama din prima de unde mi se pare cunoscut numele) si desi am crezut ca o sa fie destul de plictisitor, toata sarada despre propaganda din filmul "Manasse" a meritat fiecare minut! Cine ar fi crezut ca in spatele unei piese de hazard se poate ascunde un intreg "complot"? Is cuvinte prea sofisticate, asa-i? :)) Daca sunteti interesati, proiectul se numeste "Cinemateca pentru toti" si puteti sa cautati pe net pentru mai multe detalii :D3. Autumn leaves - dupa ce am iesit parca se facuse mai frig decat era de dimineata, iar afara parea sa fie doar un alt scenariu de film: vantul batea, prevestitor, frunzele dansau pe jos ca intr-un spectacol mut, iar noi dardaiam la propriu de frig. Asa ca am cautat un refugiu...4. Healthy food & good music & a warm place - ... si l-am gasit pe la Universitate, la Fru Fru :)) Desi mi-e destul de greu sa incerc tot felul de mancaruri noi, nu zic neaparat nu... sau poate ca zic, da' asta-i alta discutie. Si Doamne ce-mi place atmosfera! Daca aveti drum pe acolo, doar opriti-va si stati la o masa, la o salata, la un fresh, la o poveste si savurati caldura din interior, acusticul melancolic si contemplati vremea de afara. Data trecuta un intreg playlist Ed Sheeran ne-a acompaniat povestile (i-auzi, filozof ma fac :))), dar acum am fost mai pe sobru - Arctic Monkeys!5. Home, oh home - si cand intr-un final am ajuns acasa, m-am pus pe descaltat pantofii cu toc (poza de mai sus e cu scop de prezentare :))) - mai, dar nu m-au durut asa de tare picioarele, ca de obicei - si pe urmarit seriale. Mbine, pana acum am vazut episodul nou din Jurnale, insa mai am timp si pentru restul in weekendul asta. Ceea ce-mi aminteste cat sunt de lenesa! Proiecte, youtube, scoala, teme... CE? ce? Cummm?Plictisitor, asa-i? ^^" Sambata voastra cum a fost?

P. S. Cum vi se par imaginile? :3 Gasiti mai multe pe instagram-ul meu :)

Diana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...