sâmbătă, 24 octombrie 2015

In curand la Editura EPICA!

Fată de zece pe linie și cu o viață perfectă: asta așteaptă lumea să fie Rachel. Doar că eleva în penultimul an al unui liceu particular păstrează secrete față de părinții ei bogați și față de frații ei exagerat de autoritari… Iar acum tocmai adaugă încă două pe listă. Unul constă în participarea, cu Mustangul ei GT, la curse de mașini pe trasee periculoase. Iar celălalt… E Isaiah Walker, un tip de șaptesprezece ani cu care ea nici măcar n-ar trebui să stea de vorbă. Numai că băiatul crescut sub tutelă, plin de tatuaje și ochi cenușii pătrunzători, o salvează dintr-o situație delicată, iar ea nu și-l mai poate scoate din minte.

Isaiah are, și el, secrete. Legate de locuința lui și de adevăratele sentimente pentru Rachel. Ultimul lucru care i-ar trebui ar fi să se încâlcească într-o relație cu o fată bogată, dornică să cutreiere prin zone dubioase doar de fantezie… indiferent de cât de îngerească i-ar fi înfățișarea.

Dar atunci când pasiunea lor comună pentru cursele de mașini ajunge să le pună viețile în pericol, au la dispoziție șase săptămâni ca să găsească o ieșire. Șase săptămâni în care să descopere până unde ar fi dispuși să meargă ca să se salveze unul pe celălalt.

Primele doua volume:Eu sunt Annabel. 
Fata care are totul. 
Frumuseţea unui fotomodel, încredere şi o viaţă socială de invidiat. 
M-am născut sub o stea norocoasă. Nu-i aşa? 
„Cea mai bună prietenă” a mea mă împroaşcă cu noroi. 
Familia mea se destramă încetul cu încetul. 
Iar vara, ce nu pare să se mai sfârşească, este scăldată în tăcere, secrete şi singurătate. 
Am cunoscut însă un băiat care nu mă lasă să mă ascund în cochilia mea.
Un tip obsedat de muzică. 
Hotărât să-mi deschidă urechile şi să mă înveţe să ascult. 
Hotărât să-mi dăruiască zâmbetul pe buze. 
Dar poate el oare să mă ajute să uit ce s-a întâmplat în noaptea în care viaţa mea s-a schimbat pentru totdeauna?

ASCULTĂ-ȚI INIMA A FOST DECLARATĂ CEA MAI BUNĂ CARTE DESTINATĂ TINERILOR, CONFORM ALA (AMERICAN LIBRARY ASSOCIATION)

Dessen împleteşte cu măestrie ingredientele spirituale și emoţionale ale unei poveşti care vă va ţine cu sufletul la gură.” -VOYATHE COINCIDENCE OF CALLIE & KAYDEN de Jessica Sorensen din Martie 2016 la Editura EPICA!


Spuneti-ma va rog ca nu sunt singura careia nu-i place deloc coperta de la "Asculta-ti inima". Adica da, poate ca are legatura cu continutul cartii si e reprezentativa, dar parca ar fi mers si cea originala :/ In ceea ce priveste viitoarele aparitii, sper sa le pastreze copertile, mai ales la "The wrath and the dawn" care stiu c-a facut mare valva prin state. "Cu el pentru totdeauna" e must have, mai ales ca am si primele doua volume - necitite - si ca o ador pe autoare :3

Diana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...