5 Things I love Saturday #5

by - octombrie 03, 2015


Aloha! *zise extraterestrul de pe Marte :))*

Stiu ca am sarit o sambata, insa astazi revin in forta cu o gramada de chestii dragute facute astazi ^.^

1. RIUF - tocmai ce v-am spus ca am fost la targ si desi am trecut mai mult ca gasca prin apa, m-a ajutat intr-o oarecare masura. Ma bucur ca timp de 2 ore am aflat mai multe despre cerintele facultatilor din strainatate si de la noi, despre orase si campusuri. UK, pazea ca vin!


2. Have fun, eat healthy and relax - dupa targ, ce mergea mai bine decat un mic rasfat? Astfel ca impreuna cu colega-prietena mea Kath (ma rog, eu ii spun asa, voi trebuie sa-i spuneti Katia :)) :P), am dat o fuga pana la Zvon Caffee (cica "Du zvonul mai departe". Bun motto!) si am mancat o salata si trebuie sa va marturisesc ca am o slabiciune pentru frappe-uri. Decofeinizate. Ca altfel nu mai dorm cateva nopti :)) *uitati ce bine arata bauturile noastre :>*



3. "Hello, kitten!" (Daemon Black) - literalmente! Cand m-am intors acasa am vazut pisica asta neagra care cred ca era a ciuva pentru ca era prea ingrijita si prea "bucalata" :)) Avea laptic pus la scara unui bloc si m-am oprit putin sa ma joc cu ea... sau el...


4. "The boys are gonna make it" (LEB) - si cum ne plimbam asa agale prin Centrul Vechi, na ca ma trazneste un poster. Cu Les Elephants Bizzares. Aham, au avut concert in Bounce ieri seara si Diana habar n-avea. Ma rog, nu ca as fi putut sa merg la ora 10 noaptea acolo, dar zic si eu ca fapt divers. Si ma mai batea asa capul sa sutesc posterul, dar ce bine era lipit al naibii! I'll be back soon... very soon. I'm coming for you :)) !


5. How to be cool - si din categoria posterelor-pe-care-le-as-suti intra si asta de la Mega Image. Zau ca-mi place cum sunt desenate cele trei "persoanje" si imi plac la nebunie cum arata sacosele :3 Si-a luat cineva?


Si cam astea au fost cele 5 lucruri pe care le-am iubit sambata asta. Gasiti o poza si ceva mai artistica pe instagram aici. Voi ati facut aceasta postare? Daca da, lasati un link in comentariu sa arunc si eu un ochi ;) Sugestii? Pareri?

Diana

You May Also Like

10 comments

  1. Ce dragut este ultimul poster, asa mai vintage. Si mie imu trebuie o pisica cu blana asa de lucioasa. :). Frumoasa postarea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh super, acum am pofta de un frappe ! :)))
    Aww, pisica aceea e atat de fluffy si draguta! :3 <3

    RăspundețiȘtergere
  3. La Noi Nu Este Zvon Caffee Dar Este Zone Caffee, Asa Ca Ma Duc Sa Beau Si Eu Un Frappe Doar Cu Cafeina :)) Multa, Multa Cafeina :)) Nu Prea Imi Plac Picicutele Dar Am Eu Asa O Fantezie Sa Am Un Pisic Negru Sa Ii Pun Numele Lucifer :)) Eu Am Furat Un Poster Din Statia De Tramvai Cu Star Wars :)) Am Avut Noroc Ca Nu Era Lipit Bine :)) Salatele Arata Incredibil De Bine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pfuui, vreau si eu asa noroc! Da' nu scapa nepescuit un poster cu LEB - asta daca nu pun astia altceva peste sau daca n-o sa ploua intre timp *-*
      xx

      Ștergere
    2. O Fost Si Noroc :)) Dar Mai Mult O Fost Ajutorul Prietenelor :)

      Ștergere
    3. Oh, e bine de stiut! Data viitoare imi aduc si eu intariri :))

      Ștergere
  4. Arata delicios frappe-ul ala, mi-ai facut o pofta. Si mi-ai dat o idee buna, sa pun si eu porumb in salate :D, n-am mai facut demult asta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte drăguță postarea ! Pisicile negre aduc ghinion ,de aceea nu ai reușit să iei posterul :)) (ambele postere sunt interesante ,îmi plac culorile celui cu concertul :)) )

    RăspundețiȘtergere