miercuri, 17 februarie 2016

Intalnirile Young Fiction Connection


Ce poate fi mai tare decat sa-ti intalnesti autorul preferat? Pentru un bookaholic, asta e cel mai mare vis! Editura Trei isi propune "să îi aducă aproape pe adolescenţi şi autorii lor preferaţi, prin intermediul unor video-conferinţe lunare".

Proiectul debuteaza pe 26 februarie, ora 18.00, la Carturesti Verona, cand ne vom intalni cu Jenny Han, autoarea cartilor "Tuturor baietilor pe care i-am iubit" si "P.S. Te mai iubesc si-acum".

"Jenny Han ne va povesti despre experienţa sa de tânără autoare, ne va dezvălui o parte dintre proiectele sale viitoare şi, bineînţeles, va răspunde întrebărilor venite din partea publicului."

Jenny Han a scris primul său roman, "Shug" (2006) pe când era încă la colegiu. Au urmat seriile de succes "The Summer I Turned Pretty" (bestseller New York Times) şi "Burn for Burn" (scrisă împreună cu Siobhan Vivian).

În 2014, a publicat "Tuturor băieţilor pe care i-am iubit", un roman sensibil şi amuzant, care sondează trăirile unei adolescente în pragul maturizării. Lara Jean descoperă cât de important este să-ţi asumi sentimentele şi să-ţi asculţi inima.

"P.S. Te mai iubesc şi-acum" este continuarea emoţionantă a bestsellerului internaţionalTuturor băieţilor pe care i-am iubit, carte în care vedem iubirea prin ochii frumoasei Lara Jean. Dragostea nu e niciodată uşoară, dar poate că asta o face atât de minunată.

O emoţionantă explorare a iubirii adolescentine.” – Kirkus Reviews

Felul de a fi al Larei Jean – cu capul în nori, timidă, capabilă de emoţii puternice şi complet naivă când vine vorba de băieţi – sporeşte farmecul acestei poveşti speciale.” –Publishers Weekly

În luna martie ne vom întâlni cu Leigh Bardugo...


... iar în aprilie cu Patrick Ness.Vă aşteptăm cu mare drag să vă înscrieţi şi să îi cunoaşteţi pe cei mai apreciaţi autori de cărţi pentru adolescenţi. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Eu cu siguranta voi fi prezenta! Mi-am comandat si cartile care ar trebui sa vina curand si pe care sper ca am sa le termin la timp pentru intalnire. Initiativa mi se pare geniala - chiar daca ar fi fost si mai uimitoare daca reuseau sa-i aduca in Romania in carne si oase. Abia astept! Cine mai vine ^-^ ?

Diana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...