În căutarea lui Theodore Finch 🔎 #FindFinch

by - iulie 12, 2017


Dacă ai citit „Toate acele locuri minunate” și ți-a sfâșiat inima, atunci bine ai venit în club! 
Ca fapt divers, azi îl căutăm pe Finch. Și tu poți să-l alegi pe cel mai potrivit *.* !


Dacă nu ai citit încă romanul, ce faci cu viața ta?!?!?!? iată o mică introducere :)

Toate acele locuri minunate” este un roman YA despre durere, depresie, singurătate, anxietate și... speranță. Poate vă sună clișeic așa, însă este una dintre cele mai sincere cărți pe care le-am citit până acum și o recomand de fiecare dată cu drag oricui. Găsești mai multe despre roman aici și îmi poți citi părerea mai pe larg aici.


Jennifer Niven a anunțat cu muuuult timp în urmă că romanul urmează să fie ecranizat și că lucrează ea însăși la scenariu. Visul autoarei a devenit realitate, iar Elle Fanning a fost distribuită în rolul lui Violet Markley. Dar ce ne facem cu Finch? Într-un interviu, aceasta recunoștea că i-ar plăcea să fie interpretat de Nicholas Hoult, însă de curând, autoarea ne-a prezentat o listă de potențiali Finch deoarece Nicholas nu este disponibil pentru acest rol.





Am adorat romanul și iubesc implicarea autoarei care ne-a și invitat să-i cunoaștem pe cei 11 potențiali Finch și chiar să-i votăm! „Chiar dacă acest vot nu va fi un factor decisiv în cine îl va juca pe Finch, va fi cu siguranță o parte a procesului de casting.” Pe scurt, părerea cititorilor contează! Și pentru că mie mi-a plăcut extrem de mult romanul, mi-ar plăcea să vă implicați și voi, cei care l-ați citit sau îl citiți, votând unul dintre potențialii Finch. Aceștia sunt:
Cole Sprouse
Asa Butterfield
Darryl Dale
Miles Heizer
Timothee Chalamet
Freddie Highmore
Steffan Argus
Charlie Heaton
Ferdia Walsh-Peelo
Nick Robinson
Jonah Hauer-King

Ahh, atât de multe variante! Zău că fiecare dintre acești actori are câte un pic de Theodore Finch în ei 😍 Cu toate acestea, eu am deja câțiva preferați: Timothee, Steffan și chiar Jonah ❤👀 Ai voștri care sunt? 

Puteți să vă votați preferatul aici (https://polldaddy.com/poll/9785076/) până sâmbătă, iar luni vom afla rezultatul poll-ului ^.^ „Puteți vota o singură dată, așa că asigurați-va că votați cu toată inima!”, ne transmite autoarea. „Dar cel mai important lucru este să alegem un actor care poate SĂ DEVINĂ Finch pentru noi toți.” De asemenea, dacă aveți o nouă propunere o puteți lasa la finalul poll-ului :)

Mai multe despre film aici și un grozav trailer fanmade aici.

© colajele sunt făcute de mine!



You May Also Like

2 comments

  1. Eu îl voi alege pe Steffan Argus, mi se pare perfect pentru rol ♥
    Nu are legătură cu postarea, dar am găsit un tag super drăguț și te-am nominalizat și pe tine la el, poate vrei să îl faci: http://thecemeteryofbook.blogspot.ro/2017/07/tag-mid-year-book-freak-out_28.html?m=0 .
    Pupici ^.^

    RăspundețiȘtergere