În curând la Editura QUANTUM!

by - iunie 13, 2016

Mâna îmi împinge capul în apă. Mă zbat ca o sălbăticiune. Forţa care mă presează în ceafă nu îmi permite să-mi întorc faţa. Apa îmi pătrunde prin nări şi usturimea imi aduce lacrimi în ochi. Simt presiunea apei pocnindu-mă în frunte şi urechile încep să îmi ţiuie. Deschid gura. Pentru o secundă, mâna care mă ţine sub apă alunecă de pe ceafă şi pot să-mi ridic gâtul, suficient cât să trag o gură de aer. Mă împinge înapoi şi aerul îmi ţâşneşte pe nări, învolburând apa în jurul feţei. Împing în palme, dar sunt ude şi alunecoase, parcă mă trag şi mai mult în jos. Gura mi se deschide şi ţipătul îmi scapă gâlgâit. Picioarele se zbat neputincioase şi genunchii îmi pocnesc la contactul cu gresia.

— Şşşt! a şoptit vocea care reuşeşte mereu să mă liniştească.

O simt cum mă mângâie pe interior, cum mă calmează. Este singura ce poate să îndepărteze demonii. Dar ei revin. Şi-au făcut culcuş în mintea mea şi se întorc mereu să mă bântuie.


Viața de student la psihologie a lui Leinad se împărțea între sesiuni și băute ocazionale cu prietenii. Nimic ieșit din comun. Până într-o zi când, accidental, intră în posesia unui stick USB. Din curiozitate și, din nefericire pentru el, verifică fișierele stocate pe micul obiect. Află informații incredibile despre o societate secretă care făcea experiențe medicale pe oameni, fără ca aceștia să-și fi dat acceptul.

Faptul că ajunge să cunoască o tânără, studentă și ea, genul de fată peste care nu dai în fiecare zi, sufletistă și inimoasă, complică și mai mult situația tânărului, mai ales după ce află că noua lui cunoștință suferă de o boală ce îi poate fi fatală.

Șantaje, urmăriri, situații tragi-comice, din loc în loc, și un umor proaspăt vă vor determina să deveniți fanii acestei serii.


You May Also Like

0 comments