Nou la Editurile LEDA & CORINT!

by - iunie 05, 2016

Colecția Leda Edge adaugă încă un volum desprins dintr-o lume fascinantă, creată special pentru segmentul young adult: „Magonia” de Maria Dahvana Headley.

Încă de când era mică, Aza suferă de o boală misterioasă de plamâni, din cauza căreia îi este tot mai greu să respire, să vorbească – să trăiască. Tot ce pot doctorii să facă e să îi dea medicamente și să spere că reușesc să o mențină în viață. Așa că atunci când Aza vede o corabie în cer, familia ei consideră că e vorba de un efect secundar nemilos al pastilelor. Dar Aza e sigură că nu e o halucinație. Poate să audă pe cineva de pe vas strigându-i numele.

Doar cel mai bun prieten al ei, Jason, o crede. Jason, care întotdeauna a fost alături de ea. Jason, pentru care ea ar putea avea niște sentimente mai mult decât prietenești. Dar înainte ca Aza să se gândească mai bine la asta, ceva groaznic se întâmpla.

Boala o doboară.

Aza pleacă din această lume. Și ajunge într-alta.

MAGONIA

Deasupra norilor, pe un tarâm al corabiilor, Aza nu mai este făptura slabă, pe moarte, de dinainte. În Magonia, ea poate respire pentru prima data. Mai mult, are o putere imensă, pe care o poate folosi pentru a schimba lumea. Căci Magonia și Pământul sunt în pragul războiului, iar soarta întregii omeniri stă în mâinile Azei – inclusiv soarta băiatului pe care îl iubește. Încotro se va îndrepta loialitatea ei?


Hei, pun pariu că te pot face să râzi!


BERLIN. Zorii din Alexanderplatz (vol.2 din seria BERLIN)Primul volum:Deja am pus pe wishlist „Magonia” și cele două volume din seria „Berlin”. Sunt tare curioasă mai ales în privința ultimelor două pentru că deși par cărți pentru copii, eu cred că ar fi niște lecturi tare drăguțe. Sper să le pot citi în viitorul cât mai apropiat.

Voi ce spuneți, puneți ceva pe wishlist dintre cărțile de mai sus? ^.^

You May Also Like

0 comments