Nou la Editura LITERA!

by - iunie 05, 2016

Anne, Jennifer și Neely, trei prietene tinere și frumoase, încearcă să-și găsească drumul spre afirmare în New York, metropola în care industria show-businessului este în plin avânt și unde toate visurile par să devină realitate. Succesul nu întârzie să apară – lumea strălucitoare a scenelor de pe Broadway și a platourilor de filmare hollywoodiene le stă la picioare.

Următoarele două decenii le aduc recunoaștere și faimă, pasiuni și bogăție, însă și prețul pe care trebuie să-l plătească este pe măsură. Căci rând pe rând, dragostea se transformă în trădare, iar speranța în dezamăgire, și singurul aliat în lupta acerbă pentru culmile succesului rămân „păpușile” – pastile care le sunt mereu la îndemână și par soluția pentru orice problemă, droguri aducătoare de fericire, de liniște, dar mai ales de distrugere. 

„Valea păpușilor” a cunoscut încă de la apariție un succes incredibil, fiind vândută în peste 40 de milioane de exemplare în întreaga lume. Romanul a fost ecranizat într-o miniserie pentru televiziune și adaptat pentru marele ecran într-un film nominalizat la premiile Globul de Aur și Oscar.

Genul de carte pe care n-o poți lăsa din mână. Pentru mine, să citesc „Valea păpușilor“ a fost ca și cum aș fi citit un articol lung, foarte lung dintr-o revistă de scandal. Fascinant... [Susann] este o povestitoare înnăscută...” — Nora Ephron

Valea păpușilor rămâne o carte curajoasă, îndrăzneață, furioasă și, da, categoric feministă.” — Guardian

Unul dintre cele mai sexy romane scrise vreodată.” — New York Post


Madeline King și Grace Pancik sunt cele mai bune prietene, invidiate de locuitorii insulei Nantucket pentru căsniciile lor perfecte, copiii frumoși și întâlnirile în patru de duminică seara, alături de soții lor devotați. Dar, în această vară, ceva s-a schimbat, iar dacă e ceva în Nantucket care să placă mai mult decât cocktailurile pe plajă, la apusul soarelui, aceea este o bârfă bună. Și umblă vorba că...

Romancieră de succes, Madeline se află într-un blocaj de creație, cu un termen de predare care se apropie vertiginos, împingând-o să ia o decizie disperată; ... Grace, care s-a străduit să-și transforme curtea într-o grădină a paradisului, a colaborat un pic prea îndeaproape cu arhitectul ei peisagist extrem de atrăgător; ... Soțul lui Grace, Eddie Pancik, dezvoltator imobiliar de succes, s-a angajat într-un proiect colateral destul de neobișnuit. Pe măsură ce bârfele se înmulțesc și toți se confruntă cu riscul de a pierde viața fericită pe care se străduiseră din greu s-o obțină, Grace și Madeline încearcă din răsputeri să îndrepte lucrurile. Însă adevărul ar putea fi chiar mai rău decât se zvonește.

Vara nu ar fi vară fără o poveste din Nantucket scrisă de senzuala și joviala Hilderbrand, iar ultimul ei roman, plin de dialoguri spumoase, nu dezamăgește.” — People

Am spus-o și o vom mai spune: Hilderbrand este regina verii... oameni bogați care se comportă scandalos – o poveste numai bună de citit pe marginea piscinei.” — The New York Post


Aceasta e legea junglei, străveche și dreaptă cum e cerul...”

Crescut în haita lupilor, Mowgli trăiește de când se știe în junglă, sub atenta supraveghere a înțeleptei pantere Bagheera. Băiatul se simte minunat în lumea animalelor și nu se poate gândi nicio clipă să o părăsească, deși vine o vreme când e din ce în ce mai evident că jungla nu e un loc potrivit pentru el.

Când un tigru răzbunător face legământ să distrugă puiul de om, lumea lui Mowgli e dată cu totul peste cap. Cu ajutorul noului său prieten, ursul Baloo, băiatul pornește în aventura propriei salvări – o aventură care va schimba lucrurile pentru totdeauna.

Va reuși puiul de om să-și găsească locul în junglă?



You May Also Like

0 comments