Parody Movies #3

by - ianuarie 27, 2014

SCARY MOVIE 3 (2003)


Pe scurt:

"Serialul de comedie parodic care nu cunoaşte frică este din nou în prim plan cu cea mai amuzantă parte de până acum: "SCARY MOVIE 3 – COMEDIE DE GROAZĂ 3". Atacând cu ironie producţii de mare audienţă, "SCARY MOVIE 3", parodiază cu ireverenţă "The Ring", "Signs", "Matrix Reloaded", "8 Mile", "The Others" şi altele, ca şi reprezentantele culturii pop cum ar fi "American Idol". Filmul îl reîntoarce pe regizorul David Zucker la genul la care a contribuit prin producţiile clasice "Airplane!", "Naked Gun", "Naked Gun 2 ½" şi "Naked Gun 33 1/3: The Final Insult".
Totul începe când reportera specială Cindy Campbell (Anna Faris) porneşte la drum pentru a găsi subiecte importante în centrul pariurilor de televiziune. Descoperă imediat o desfăşurare incredibilă a unor reţele în dezvoltare ce includ atacuri ale extratereştrilor, casete video cu crime, urme ale navetelor spaţiale, profeţii despre Cel Ales, copii cu ochi ciudaţi, rapperi albi ambiţioşi şi chiar o altercaţie cu Michael Jackson. Confruntându-se cu conspiraţii de mari proporţii şi cu echipă de oameni foarte ciudaţi care o urmăresc, Cindy trebuie să se lupte să oprească invazia maleficului asupra lumii - totul fără a precupeţi nici un subiect din asaltul "SCARY MOVIE", asupra întorsăturilor rapide de situaţie care prezintă adevărata imagine a scenelor originale."

Parerea mea:

Desi mie nu-mi plac filmele cu extraterestri, filmul asta a meritat. Poate ca nu a fost mai bun decat celelalte, dar cu siguranta un film Scary Movie n-are cum sa te dezamageasca.
Nu-mi mai aduc foarte bine aminte detalii din film sau ideea centrala, dar imi aduc aminte de o faza cu o tipa posedata care fugea dupa un copil si de fiecare data ajungea sa-l lovesca Cindy, cea care trebuia sa aiba grija de el. Si la un moment dat, Cindy a luat o drujba si copilul ala, in loc sa fuga in spatele lui Cindy, a luat-o in brate pe tipa (care iese din caseta). Si a fost amuzant pentru ca Cindy nu manuia prea bine drujba aia. :D
Da, se bazeaza mai mult pe povestea cu caseta, iar cel ce urmareste inregistrarea, va fi blestemat si in 7 zile va muri, doar ca, prin impletirea actiunii cu alte filme, povestea devine ceva mai complexa si cred ca asta e special la seria Scary Movie: usurinta cu care, legand mai multe filme ce nu au nimic in comun, sa iasa un film devenit parodie ^^ 
Interesant e faptul ca Charlie Sheen apare si in acest film, aducand amuzamentul, situatiile jenante si... fetele cu el.
Hmm... Nu stiu, cred ca sunt multe de spus, dar acum nu mai stiu ce sa spun, doar va recomand filmul si, la fel ca si celelalte 2, merita vazut ;)

Nota:



Trailer:

You May Also Like

2 comments

  1. Il ador mai ales ca e parodie la The Ring :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca toate filmele din serie merita vazute. Eu le-am vazut pe toate si pur si simplu nu ma satur de ele :))
      - Diana

      Ștergere