CASTIGATORII Concursului Cititorii lunii Septembrie!

by - octombrie 04, 2015

Buna, buna!


A venit timpul sa anunt castigatorii concursului de fidelitate pentru luna semptembrie. Si vreau sa va spun ca A) imi pare rau, insa sunt putin aglomerata si imprastiata in perioada asta, B) va multumesc tuturor ca v-ati sacrificat cateva minutele sa intrati pe blog, mai ales acum ca a inceput scoala, C) va pregatesc cateva surprize super care D) sunt surprize si pentru mine :)) si E) zic sa anunt castigatorii :))

Au fost 7 participanti de care sunt foarte mandra si pe care am sa-i imbratisez virtual pe fiecare in parte, iar "clasamentul" arata cam asa:

1. Stephany (28 de comentarii)
2. Emanuela Bercaru (28 de comentarii)
3. Bea Tryx (26 de comentarii)
4. Ana-Maria Pandele (26 de comentarii)
5. Georgiana (24 de comentarii)
6. Andra Raluk (22 de comentarii)
7. Spybooks (8 comentarii)


Pentru ca a fost egalitate intre Stephany si Emanuela, am ales cu ajutorul site-ului random.org cine isi alege prima cartea. Astfel ca Stephany isi va alege una dintre cele doua carti oferite de sponsorii blogului, Editura Leda si Grupul Editorial Corint, urmand ca cea de-a doua sa mearga la Emanuela.


Asa ca, felicitari fetelor si tuturor celorlalti participanti! Stephany si Emanuelava rog sa-mi trimiteti un mail la adresa youngdreams19@gmail.com in termen de 5 zile cu numele vostru complet, adresa completa si cartea pe care o alegeti.

Asa cum v-ati obisnuit deja, persoana de pe locul #3 primeste o intrare in plus la unul dintre concursurile active pe blog si pentru ca din nou am avut remiza, am lasat ca random.org sa aleaga. Si a ales ca Bea Tryx sa primeasca intrarea in plus. Am sa te rog ca la viitorul concurs la care vrei sa folosesti intrarea, sa mentionezi ca ai o intrare in plus de la concursul de fidelitate de pe luna septembrie :)


Acestea fiind spuse, ne citim mai pe seara!

P.S. Toate intrarile la concurs au fost verificate si luate in considerare numai intrarile/link-urile valide. Multumesc!



Diana

You May Also Like

9 comments

  1. Felicitari castigatoarelor si spor la citit!!! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Congrats Fetele Si Multumesc Pentru Intrarea In Plus >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Waw. Multumesc! :)
    Am sa iti trimit datele imediat.
    Ramasesem si fara net in ultimele zile de concurs si m-am chinuit sa citesc de pe telefon :))
    Cartea pe care o vreau este Geometria iubirii .:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumeeeesc, Diana! Trimit acum si eu datele.
    Stephany, offf, speram sa o vrei pe cealalta, ca eu deja o am... Asta e. :) Spor la citit!

    RăspundețiȘtergere