In curand la Editura HERG BENET!

by - octombrie 20, 2015

 



De la Editura Herg Benet avem cateva coperti - dragute si nu prea - ale unor autori deja bine cunoscuti. Sunt foarte curioasa in privinta cartii Laviniei - desi coperta nu mi se pare intocmai asa de stralucita, imi da cumva un implus de a citi cartea; ma hipnotizeaza. Va recomand celelalte carti ale ei - e una dintre cele mai bune autoare contemporane pe care am citit-o pana acum!

De restul autorilor nu stiu ce sa va spun, nu i-am citit. Dar poate stiti voi mai multe despre ei. Ce ziceti de aceste carti?

Diana

You May Also Like

13 comments

  1. Am auzit ca Neverland e foarte foarte faina :D. Abia astept sa apara sa o citesc si eu. Nici mie nu imi place coperta de la Zona zero, insa am citit ca sunt faine cartile Laviniei, desi nu le-am citit. Nu stiu de ce tot evit autorii romani...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cartile Laviniei merita citite! Eu am citit "Ultimul Avanpost" (http://dreams-have-wings.blogspot.ro/2014/07/recenzie-ultimul-avanpost-de-lavinia.html) si pana acum e una dintre putinii autori contemporani care au reusit sa-mi ajunga la suflet. Poti citi si un interviu cu ea aici: http://dreams-have-wings.blogspot.ro/2014/07/interviu-cu-autoarea-lavinia-calina.html
      xx

      Ștergere
    2. Merci Diana, o sa citesc. Am si eu Ultimul avanpost acasa, primul volum, o sa imi fac curaj :D

      Ștergere
  2. Hmm..."Neverland" mi se pare destul de interesanta, iar coperta este destul de draguta :3
    Nu am citit nicio carte a Laviniei, dar am tot auzit o multime de pareri bune depre cartile ei, asa ca trebuie neaparat sa imi iau toate cartile ei :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vrei sa stii si parerea mea, poti citi recenzia pe care am facut-o cartii "Ultimul avanpost" aici: http://dreams-have-wings.blogspot.ro/2014/07/recenzie-ultimul-avanpost-de-lavinia.html sau poti citi un interviu cu ea (http://dreams-have-wings.blogspot.ro/2014/07/interviu-cu-autoarea-lavinia-calina.html). In orice caz, eu iti spun sa dai o sansa cartilor ei. N-o sa regreti! (Mai ales daca esti fana "Divergent" ;))
      xx

      Ștergere
  3. Eu Momentan Sunt Asa Fericita Ca Exista Editura Herg Benet De Nu Imi Incap In Piele :)) ( Pentru Regii Timpului Pe Care Aseara Am Inceput Sa O Citesc Si Mi-o Place Prea Mult :)) ) Cartea Laviniei Sigur O Sa O Cumpar Si O Sa O Citesc, Am Citit Si Ultimul Avanpost ( Partea A 2-a Trebuie Cumparata :( ) Si Chiar Imi Place Cum Scrie Si Stilul Pe Care Il Abordeaza. De Restul Nu Am Auzit. Dar Primele Doua Coperti Imi Amintesc De Tim Burton :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bea Tryx, iarta-ma ca te intreb, de ce la toate comentariile tale fiecare cuvant are prima litera mare? :). Nu te supara ca intreb, pur si simplu mi-e foarte greu sa urmaresc textul din cauza asta :D

      Ștergere
    2. Bea Tryx, iarta-ma ca te intreb, de ce la toate comentariile tale fiecare cuvant are prima litera mare? :). Nu te supara ca intreb, pur si simplu mi-e foarte greu sa urmaresc textul din cauza asta :D

      Ștergere
    3. Nu E Nici O Problema Ca Intrebi :) Este Un Fix De Al Meu, Sa Ii Zic Asa. Daca Nu Scriu Ceva Oficial Scriu Asa, Iti Dai Seama Ca Daca Fac Un Referat La Faculta Nu O Sa Scriu Asa :))

      Ștergere
    4. Pot sa scriu si normal, numai ca nu imi place cum arata :)) nu ma vad pe mine in ceea ce scriu :)

      Ștergere
    5. Aaa, ok, am inteles. Ma gandeam ca scrii de pe telefon si e vreo setare :D. Merci pt raspuns!

      Ștergere
    6. Nu Ai Pentru Ce Sa Multumesti :) Mi-ar Prinde Bine O Setare De Genul :))

      Ștergere
  4. Și eu as vrea să citesc cărțile autoarei Lavinia Calina, mai ales Ultimul avanpost . De ceilalți scriitori de mai sus nu am auzit ,dar sigur merită o șansă. Și eu am o anumită reținere pentru autorii romani contemporani ,nu știu de ce . Vreau să încep cu Quasar de Ana Mănescu ,deși am auzit ca este puțin grea și îmi este teamă ca nu o să o înțeleg .

    RăspundețiȘtergere