In My Mailbox #17

by - octombrie 15, 2015


¡Hola, amigos! * da, m-am apucat in sfarsit de spaniola. pe bune, acum! * Se pare ca a trecut cam fix o luna de la ultima postare de genul si cum asteptam de ceva timp sa-mi vina toate coletele astfel incat sa va pot arata ce mai am nou, am zis ca trebuie sa postez saptamana asta IMM de octombrie. Si iata ca astazi a venit ultimul colet si in sfarsit pot sa va arat ce-am mai tot primit... bine si cumparat, dar foarte putin ^^"

P.S. Ordinea este aleatorie :D


* EVE asdfhjkl * De curand am primit un nou colet de la sponsorii blogului, Editura Leda si Grupul Editorial Corint, carora tin sa le super multumesc pentru surpriza facuta! Astept ultimul volum din "Eve" de-o vesnicie si cred c-o sa trebuiasca sa recitesc seria - si nu regret pentru ca a fost mai mult decat geniala. TREBUIE s-o cititi (!!!) -, insa in colet nu era numai cartea asta. Ci si "Cascada soaptelor" de care ma cam feream. Colectia asta plina de romance nu-i chiar pentru mine, asa ca atunci cand am vazut cartea am crezut ca o sa fie o mica bataie de cap. Si Doamne cat m-am inselat! Pentru ca am citit descrierea si suna al naibii de bine. Luati "Outlander" si cuplati-l cu ce v-am povestit vizavi de "Regii timpului". Bam! Cam asa suna cartea asta! Stiu ca o sa fie o lectura superba, asa ca abia astept s-o incerc :>

Oh, si ca sa fie totul frumos, carticelele au venit in dublu exemplar ca pentru un concurs, asa ca fiti cu ochii pe blog ;)

Hmm si era sa uit! Pentru ca mi s-a rupt umbrela si pentru ca a mamei mi s-a dat peste cap, m-am vazut nevoita sa iau-imprumut-ciordesc o umbrela * :)))) * cam de baba zice mama, dar mie imi cam plac motivele florale de pe ea. Duce putin spre partea cu arta de pe tumblr. Sau mi se pare doar mie?!



Si aici am doua carti foarte dragi mie pentru ca A) imi plac mult de tot autoarele (din toate punctele de vedere :3), B) cartile au o descriere de-a dreptul WOW si C) doar uitati-va la copertile lor! Zau ca m-am indragostit de ele *.* Andreea si Laura au fost mai mult decat dragute si dulci si mi-au dat cate un exemplar din cartile lor pentru recenzie. Eu stiam de ceva timp de cartea Laurei - si o puteti comanda aici * #MUSTHAVE * -, insa de Andreea stiam ceva foarte vag. Probabil ca ati mai auzit de ea cand vine vorba de cartea ei, "Ma gandesc la ea non-stop", insa nu stiu cati dintre voi stiu ca a mai scris si alta carte - pe care a si tiparit-o si pe care o puteti comanda aici ^.^ - eu cel putin nu stiam *-* Stiu sigur ca n-or sa ma dezamageasca!


Apoi am o carte pe care am cumparat-o de la Anticariatul UNU. Tipul de acolo a fost foarte sceptic cand a venit vorba de celelalte volume - asta-i volumul #3 - si mi-a spus ca e o porcarie. Ei bine, e ceva cu Sherlock Holmes si sunt curioasa in privinta ei. Adica, cat de rau poate sa fie?! (Mda, mereu e dezastru cand spun asta ~.~") Voi ati citit-o? Credeti ca e intr-adevar atat de proasta?


* #pozadeinstagram * Poza asta mi-a iesit un pic mai artistica, mna. Mi-am luat revista Cosmo pentru ca editia aniversara de 16 ani si voiam sa vad cu ce ar fi mai speciala fata de alte editii. Concluzie: cu nimic! Apoi mi-am luat SperBravoGirl! doar pentru Dylan - trebuie sa urmez un tratament, ceva, pentru asdfghjkl-manie-acuta! - si cam atat. Bani irositi degeaba! 

Apoi mi-am luat jurnalul asta pe care il voiam parca de un secol. Okay, o mica paranteza cu un "story-time": pentru ca imi doresc foarte tare un polaroid, la un moment dat ma uitam prin libraria cu pricina pe la albume foto. Si vazand jurnalul asta m-am gandit ca ar arata superb pozele-polaroid lipite pe paginile lui. Si asa s-a format declicul! "Cotorul" e de fapt o spirala de metal ca la dosare, astfel ca pot sa pun si sa scot pagini - care apropo sunt crem, ca pagini de papirus vechi. Acum mai ramane sa-mi iau polaroidul :))

Vederea e de la RIUF! si tot de atunci o tin ca bibelou prin biblioteca!

"Toate acele locuri minunate" am primit-o de la alt sponsor al blogului, si anume, libraria online Libris - multumesssc mulltt >:D< !

Post-it-urile sunt o idee de-a mamei - pentru ca m-a vazut cu un program super incarcat si cu notite in telefon pe einspe mii de mesaje, mi-a luat un set de chestii d-astea colorate zicand, citez: Ia, sa nu mai uiti! Sa-ti notezi de sa-ti pui si pe frunte! Inchei citatul :))

Si cum eram in magazinul asta de unde am luat post-it-urile - magazin pe care-l iubesc pentru ca aduce chestii din UK gen sosete, mancare, rechizite si altele. Si nu e chicios! - am zis sa ma uit si pe la lumanari - mai nou, obsesia mea. Si-am gasit lumanarea asta cu aroma de cirese si oh, cat de bine miroase *_*

* asa, si cu cafeaua de seara ca sa mearga cu temele *


Apoi mi-am mai luat si alte chestiute non-bookaholice, dar pe care am vrut sa vi le arat pentru ca-s foarte mandra de ele - si poate, cine stie, vreti sa va luati si voi ^.^

De la Avon mi-am luat setul de inele de mai sus - mai era unul, doar ca l-am agatat in ceva si l-am rupt #illipesccusuperglu - si cerceii de mai jos care sus super draguti, dar care dor ca naiba - adica ala cu clips ca-ti pune presiune pe zgarciul urechii in partea vascularizata.



Siiii la final, my baes ^_^ ! Pentru ca aveam niste ghete destul de vechi si foarte tocite, a trebuit sa-mi iau altele. Am fost putin sceptica la inceput in privinta celor noi, dar acum le iubesc si nu ma mai despart de ele. Adica doar uitati-va cat sunt de imblanite si dragute - ma rog, nu se vede chiar asa de bine, dar va faceti voi o idee :D

Si cam astea au fost lucrusoarele pe care le-am achizitionat/primit saptamanile astea. Pareri?

Voi ce ati mai primit/castigat/cumparat? :3

Diana

You May Also Like

15 comments

  1. Paaaai, cu ce sa incep? :D In primul rand, imi place tare mult cum suna Regii timpului, si descrierea si coperta. Apoi, Jurnalul e speachless <3, iar Toate acele lucruri minunate mi-o doresc de cand am auzit de ea prima data :)). Deci da, te invidiez tare acum. Daca mai zic si de cercelusii aceia faini, mi-e ciuda ca nu mai sunt in tara, ca pe atunci imi luam si eu prostioare de la Avon.
    Acum, legat de ce am cumparat, inainte sa plec din tara am luat vreo 10 carti de pe elefant.ro (da, stiu, nu ma joc atunci cand cumpar). De pe elefant cumpar cand sunt acolo, pentru ca le ridic personal. Si vreau sa dau o comanda pe Libris curand, dar mai am putina rabdare, poate prind vreo promotie. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) Sunt simpatice chestiile de la Avon, doar ca rareori gasesti ceva ce sa tina in timp la bijuterii - am mai avut niste cercei care au coclit foarte repede si dupa cateva purtari i-am aruncat.
      Iti recomand sa te abonezi la newsletter ca sa nu pierzi promotiile ;)
      xx

      Ștergere
  2. Hola :) Ador Limba Spaniola. Eu Franceza Invat Acuma, Iti Recomand Un Program. Duolingo, Pe Mine Ma Ajuta Tare Mult Si E Super Usor De Inteles. Nu Am Citit Nici Eve Si Nici Cascada Soaptelor Dar Am Citit Despre Ele Si E Must Sa Le Citesc Si Eu :) Sa Inteleg Ca Ai Fost La Lansare, La Regii Timpului, Arrgg :)) Te Invidiez, Sper Sa Vina Si In Timisoara, Pana Una Alta O Sa Fie Lansare De Carte Pentru Bibila Pierduta Unde Clar Sunt Prezenta :) Ghetutele Sunt Adorabile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De Duolingo imi spunea si o colega de la cursuri. E bine de stiut, ca o sa ma ajute mult - mai ales ca am colegi destul de avansati. Franceza o invat si eu acum. O iau de la zero in speranta ca s-o lipi ceva si de mine.
      N-am fost la lansare - si imi pare rau ca n-am putut ajunge!
      Sa ne spui cum a fost la lansarea de la "Biblia pierduta" - e un must have pe lista mea!
      xx

      Ștergere
    2. Am facut si eu pe Duolingo, e fain site-ul si chiar inveti chestii. Insa parerea mea e ca daca stii macar un pic, cel mai bine inveti citind carti in franceza. La prima o sa fie mai greu, apoi o sa mearga super bine :)

      Ștergere
    3. Despre Lansarea La Biblia Pierduta - Nu O Tinut Mult, Cred Ca O Ora Cu Tot Cu Sesiunea De Autografe, Au Fost Invitatii Directorul De La Rao, Directorul De La Biblioteca Judetana Timis Si Desigur Igor Bergler , Care Este O Figura :) Au Facut Fiecare O Scurta Prezentare Si Dupa S-a Trecut La Un Dialog Cu Publicul, Care Nu Prea O Durat Mult. O Fost Cred Ca 3 Intrebari. Note To Myself Este Sa Nu Ma Mai Duc La O Prezentare De Carte Fara Sa Fi Citit Cartea, Nu De Alta Dar Mi-o Parut Rau De Autor, La Fel A Fost Si La Chris Simion. Asa Ca Pe Viitor O Sa Citesc Cartea Sau Cel Putin O Buna Parte Din Ea Si Dupa Ma Duc La Lansare :) Laura Nureldin Ar Putea Veni La Timisoara Ca Am Terminat Cartea :)) Si Am Ceva Intrebari Pentru Ea

      Ștergere
    4. Eu am fost la o lansare de carte, la "The Bone Season" mai exact si nu stiam chiar asa de multa engleza, asa ca m-am multumit sa ascult si sa-mi iau autograful si sa plec - ce urat din partea mea! E aiurea cand autorii asteapta intrebari si nimeni nu are nimic de spus si toti vor sa plece :( Macar ai avut sansa sa iei cartea cu autograf, ceea ce e o chestie ;)

      P.S. Cu Laura o sa urmeze si un interviu pe blog ;) !
      xx

      Ștergere
    5. Daaa, Doar Ca Imi Pare Rau Ca Citesc Cartea Si O Sa Imi Placa Si O Sa Am Intrebari Dar Nu O Sa Mai Am Ocazia Sa Primesc Si Raspuns La Ele :( Si Ma Simt Si Prost Fata De Autor Ca Poate Crede Ca Munca Lui Nu Este Apreciata Cum Trebuie. Ce Ma Bucur Ca O Sa Fie Un Interviu Cu Ea :) Mi-o Placut La Nebunie Cartea Ei. Usoara De Citit Si Comica, Astia Doi, Mora Si Xerxes Sunt O Figura In Special Cand Au Momentele Alea Ca Gandesc :)) Abea Astept Interviul Dar Si Partea A 2-a A Carti, Ca Sunt Sigura Ca Urmeaza Sau Nha Mie Cel Putin Mi-ar Placea Sa Aibe Continuare :)

      Ștergere
  3. WOW, cate carti noi :>
    "Cascada soaptelor", seria "Eve", "Regii timpului" si "Toate acele locuri minunate" sunt printre primele carti din wishlistul meu...asa ca sunt tare geloasa pe tine ca le ai!! :)))
    A zis cineva de un concurs pentru niste carti super.mega.asdfg?!Oare Ana e entuziasmata acum?!NORMAL ca e :)))
    Iti doresc sa ai cat mai mult timp liber pentru a te putea bucura de aceste carti minunate! :3 Spor la citit! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))) Ma bucur mult ca esti incantata de concurs ^.^
      Mulumesc mult!
      Lecturi frumoase!
      xx

      Ștergere
  4. Ce de chestiute dragute pe aici! Am si eu cercelusii de la Avon!! Am inceput sa am o manie pentru cei care se prind de pavilionul urechii, asa ca urmaresc cu mare atentie fiecare catalog Avon si magazin cu cercei din astia. Tocmai mi-am dat comanda de alta pereche de genu' tot de la ei. :))) "Regii timpului" mi-a sarit in ochi, de cum am vazut coperta si am ajuns chiar sa o ating cand am dat pe la Carturesti. Abia astept sa o am in biblioteca! ^_^ "Casacada soaptelor", "Toate acele locuri minunate" si "Razvratirea" se afla si ele pe lista. Apar atatea carti, ca nu stii unde sa te arunci mai intai! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In legatura cu cerceii, stiu ca doare, dar tot purtandu-i, s-a mai diminuat cat de cat senzatia. :))

      Ștergere
  5. Toate acele locuri minunate mi se pare o carte minunată ,cel puțin din descriere ,pe care abia aștept să o citesc. Nu am citit niciun volum din seria Eve ,dar am auzit păreri foarte bune și vreau să o încep cât de curând ,iar în privința cărții Cascada șoaptelor pot spune ca ,deși am fost putin sceptica la început ,după ce am citit descrierea , a inceput să îmi dispară dubiile :)) Cărțile sunt foarte frumoase ! Să le citești cu plăcere ! Eu nu mi-am achiziționat nimic lună aceasta și nici nu am primit/câștigat ceva ,dar atunci când dau o comandă la elefant, cumpăr multe cărți :))

    RăspundețiȘtergere
  6. My heart is crying for Eve! Am descarcat primul volum in format PDF pentru ca nu am mai rezistat tentatiei dar m-am oprit la cap. 2 and I want it in my hands! Sa le citesti cu placere pe cele primite!

    RăspundețiȘtergere