The Autumn Book Tag

by - octombrie 19, 2015

Heeeeeyy ^.^ !

Stiti cat de mult imi place toamna? Ei bine foaaarte mult. Si ma bucur tare ca am gasit leapsa asta pe The land of books si mda, ma rog, am furat-o si eu ce sa fac ^^"

1. Ce iti place cel mai mult la anotimpul toamna?

Hmm, sa vedem: 1) toamna e racore si bine, 2) iubesc cand afara ploua, 3) imi plac hainele groase, 4) incepem scoala si toate activitatile extrascolare si poate suna ciudat, dar ajungi sa te plictisesti stand intruna in casa, 5) toamna mai e si ziua mea, 6) dupa care vine Halloween-ul (sarbatoare pe care o super-iubesc), 7) oh, si e si ziua blogusorului :3, 8) incep toate serialele sau 9) unele noi apar; va mai zic? Cred ca ajunge :)) Am facut si o postare pe tema asta si o puteti citi aici ;)


2. Ce carti din biblioteca ta iti amintesc de inceperea scolii?

"Jurnalele Vampirilor" :)) De fiecare data cand ma uit la biblioteca, seria asta de carti imi sare in ochi si parca o vad pe Elena la inceputul sezonului, in serial, stand in cimitir si scriind in jurnal. Pur si simplu e o traditie. Ca "Home alone" varianta de toamna :))


3. Arunca o privire in biblioteca si alege o carte care are pe coperta ceva ce-ti aduce aminte de toamna.

"Ora vrajitoarelor" de Anne Rice. Desi sunt 2 biblii cum n-ati mai vazut, copertile imi aduc aminte de Halloween, deci implicit de toamna. Sper totusi sa ma hotarasc ce fac cu ele pana la urma: le citesc sau le dau, caci pana acum au fost mai mult obiect decorativ ~.~"


4. Un roman misterios, care sa tina de cald in zilele friguroase.

"Cerul e pretutindeni" *.* #RECOMAND Tine si de frig si de foame si de sete. Il incepi seara si-l termini dimineata pe la ora 5-6 :))

5. Un film de vizionat aceasta toamna?

Bai nu stiu, stau cam prost cu filmele. Am vazut totusi postere peste tot cu "Crimson Peak". Cica si Stephen King a fost speriat de filmul asta. N-am vazut trailerul, nu stiu nimic despre el * pauza sa vad trailerul * Oh, arata bine! Un fel de "Woman in black", doar ca mai bun. Cred ca merita!


6. Dintre cartile care urmeaza sa apara in decursul acestui anotimp, care te intereseaza cel mai mult?

Aici sunt mai multe. "Eve" a fost o carte pe care am asteptat-o cu sufletul la gura! Frumos m-au surprins "Regii blestemati" si "Sertarul cu ura". As vrea foarte mult sa citesc insa si "Steaua ei nu se va stinge" ce va aparea la Editura Epica. Voi ce carti asteptati toamna asta?


7. Numeste un film care va aparea in cinematografe in aceasta toamna si pe care il asteptai de mult timp.

V-am spus ca-s paralela * checking cinemagia *, dar a doua parte din "The Maze Runner" era pe lista (si l-am si bifat - la cinema chiar) si ar mai fi si ultima parte din "The Hunger Games", doar ca tre' sa ma pun la punct cu filmele (am vazut unu' da, unu' nu).


8. Pune o poza cu trei carti pe care vrei sa le citesti aceasta toamna.

Nu mai bine pun o poza cu toate cartile pe care trebuie sa le citesc?! ^^" 

Stiu, stiu, s-au cam strans o tona :D


Asta a fost leapsa de astazi ^_^ Daca va place puteti s-o preluati (credits, va rog) sau sa va lasati raspunsurile intr-un comentariu :)

Diana

You May Also Like

11 comments

  1. Ce tag drăguț! Pot să ți-l fur? :3
    Și eu sunt foarte entuziasmată de volumul 3 din Eve.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu Imi Las Raspunsurile In Comentariu :) Deciii ...

    1. Toamna Nu Este Anotimpul Meu Preferat Dar Are Partile Ei Frumoase. Cum Ar Fi Ceaiul :)) Ador Ceaiul, Colectionez Pliculete De Ceai. Ca Pot Sa Ma Imbrac Lejer, Sa Ii Zic Asa, Adica Nici Nu Trebuie Sa Ma Infofolesc Din Cap Pana In Picioare Sa Nu Inghet Dar Nici Sa Umblu Dezbracata :)) Gen Pantaloni Lungi, Un Pulovar Dragut, Niste Ghete, Numai Bine. Serialele, Incep Noile Sezoane. Si Culorile Din Natura, Cred Ca Cel Mai Frumos Arata Natura Toamna.

    2. Cred Ca Liviu Rebreanu - Padurea Spanzuratilor, Probabil Din Cauza Ca Facem Rebreanu La Scoala, Eu Una Am Facut Ion, Dar Am Citit Si Cartea Asta Si Nu Regret, Chiar Mi-a Placut.

    3. Rachel Caine Cu Seria Vampirii Din Morganville

    4. Guillaume Musso - Maine ( Sau Oricare Carte De A Lui ) E Genul De Carte Care E Incorjurata De Mister Si La Final Se Aseaza Totul Frumos.

    5. Film Ce Sa Fie Nou Si De Vizionat Acuma Nu Stiu Dar Recomand Filme Cu Johnny Depp - From Hell, Corpse Bride, Sleepy Hollow,Sweeney Todd, Edward Scrissorhands ( Numai Bune De Halloween :) )

    6. De La Epica : Crash Into You De Katie McGarry ( Povestea Lui Rachel Si A Lui Isaiah, Preferata Mea :D ) Din Seria Destine La Limita Si Chaos De Theo Anghel.

    7. Awwww, The Hunger Games Cu Siguranta Dar Imi Si Pare Rau Ca Asta E Ultimul Film Si Gata :( Si Burnt Cu Bradley Cooper Dar Cel Mai Mult The Hunger Games :D

    8. Eu Toamna Asta Vreau Sa Citesc : Grey Si Regii Timpului - Asta Este Pentru Mine Plus Ce Am Obligatoriu De Citit Pentru Scoala :)) Nu Prea Imi Place Dar Trebuie

    P.S. Pune Cate Mai Multe Posturi De Genul Asta, Le Ador :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ^.^ Zic asa, pentru 5. - uitati-va la filmele cu Johnny Depp! (!!) Le-am vazut pe toate si multe altele - iti recomand si "What's eating Gilbert Grape?" care-i mai tristuta, dar e cu DiCaprio si sigur lasa o amprenta dupa ce-l vezi. La 6.: Katy e cea mai tare! Abia astept sa-i citesc si eu cartile :3 Si la 8.: DAAA, "Regii timpului"!

      Ma bucur mult ca-ti plac :> Mai am o leapsa pe drum, cateva topuri dragute si postari asemanatoare ;)
      xx

      Ștergere
    2. Multumesc Pentru Recomandare, Am Vazut Azi Filmul Si Chiar Ca Isi Lasa Amprenta Pe Tine. Leo DiCaprio E Genial, Acuma Intru Si Eu In Randul Acelor Oameni Care Se Intreaba Cum Naiba Omul Asta Inca Nu A Primit Un Oscar ? Nu Prea Am Vazut Filme Cu El. Titanic, Romeo Si Julieta, The Wolf On Wall Street Si The Great Gatsby - Unde Mi-o Placut La Nebunie. Mi-am Luat Si Cartea Sa O Citesc Atata De Tare Mi-o Placut Filmul :)

      Ștergere
  3. Hehe, ce dragut e tag-ul, si raspunsurile tale. O sa il fac si eu, cand ajung acasa, pentru ca n-am biblioteca aici sa o pozez :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce tag dragut :3
    In legatura cu seria "Ora vrajitoarelor" de Anne Rice, am aflat de la o prietena ca e o serie destul de buna si ca autoarea e geniala....asta a fost parerea ei...poate ar trebui sa ii dai o sansa :))) ;)
    Oh si eu de abia astept sa apara ultima parte din Jocurile foamei ^-^,imi place foarte mult aceasta serie :3
    Ooo...ai strans o tenculet destul de frumusel cu carti. Spor la citit! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, chiar m-ai facut curioasa! Cred c-am sa dau totusi o sansa cartilor :3
      Multumesc mult! :*
      Lecturi placute!
      xx

      Ștergere
  5. Și eu îmi las raspunsurile în comentariu :))

    1. Cel mai mult la anotimpul toamna îmi place ca este ploios,vreme potrivită pentru citit.
    2. Testul fierului de Cassandra Clare si Holly Black . Magisterium este tot o școală,chiar dacă de magie :))
    3. Anna în veșmânt de sânge de Kendare Black. Are o copertă puțin sinistră ,dar foarte frumoasă .
    4. Sezonul oaselor de Samantha Shannon . Este o carte extraordinară ,recomand cu căldură.
    5. Paper towns . Stiu ca nu are legătură cu toamna ,dar am citit cartea de curând și vreau să vizionez și filmul .
    6. Regele magician de Lev Grossman . Nu am citit primul volum ,dar o voi face curand și sigur voi vrea continuarea. Chiar mă bucur ca editură Nemira nu a renunțat la serie ,am auzit multe păreri negative la adresa primului volum...
    7.The Hunger Games. Astept filmul de atat de mult timp ,incat am citit seria,eram prea curioasă.
    8. Eu vreau să citesc : Rămâi veșnic vrăjitoare de Carolyn MacCullough , Diamantul de la miezul nopții de Sarah J. Maas si Magicienii de Lev Grossman.

    Foarte drăguță leapșa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :> Si eu as vrea sa incerc cartile lui Grossman! E pe wishlistul meu :3
      xx

      Ștergere
  6. Eu iubesc toamna. Sunt nascuta in luna lui Septembrie, chiar la inceput cand are loc tranzitia usoara de la caldura la rece, si ador acele dimineti racoroase si inceputul schimbarii la culoare a frunzelor... cel putin pe strada mea, unde sunt plantati numai tei, decorul este de vis in unele seri..

    Mi-am propus si eu ca la sfarsitul acestei luni sa imi achizitionez seria Lux si sa termin de citit si cartile lui John Green care mi se par cel mai potrivite pentru acest sezon.

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere