Nou la Editura LITERA!

by - martie 12, 2016


Aflată în căutarea unui subiect inedit și emoționant, ziarista Ellie Haworth găsește în arhiva ziarului la care lucrează o scrisoare datând din anul 1960, scrisă de un bărbat care-i cere iubitei să-și părăsească soțul. Astfel, Ellie se vede prinsă în hățișurile unei po¬vești de dragoste din trecut, iar impactul asupra ei este cu atât mai puternic cu cât și ea însăși are o legătură cu un bărbat însurat. În 1960, Jennifer Stirling se trezește în spital, unde a ajuns în urma unui accident de mașină. Nu-și poate aminti nimic: nici de soț, nici de prieteni, nici cine era. La înapoierea acasă, descoperă o scrisoare de dragoste și începe să-și amintească de iubitul ei, pentru care fusese dispusă să riște totul. Povestea din trecut a lui Jennifer și cea actuală a lui Ellie, ambele implicând o dragoste pătimașă și interzisă, se împletesc într-o dramă de mare intensitate emoțională, în care scrisorile de dragoste readuc la viață o iubire care sfidează timpul. 

Un roman epic, romantic, absolut sclipitor. După părerea mea, romanul anului.“ - Lisa Jewell 

O carte fabuloasă, emoționantă și evocatoare – perfectă pentru cei cu sufletul mereu tânăr și îndrăgostit.“ - Sophie Kinsella 

Jojo Moyes a fost distinsă cu Premiul „Cartea anului“ de către Asociația Scriitorilor de Romane de Dragoste din America pentru volumul Ultima scrisoare de dragoste.


Editura Litera lanseaza odata cu aceasta carte si o noua colectie, Blue MOON. "Ultima scrisoare de dragoste" a mai fost publicata anterior intr-o alta editie, tot la Editura Litera. Dieferenta, pe langa coperti, ar fi de marime. Daca cea dinainte aducea mai mult cu o carte de buzunar, aceasta reeditare are marimile unei carti "normale" sa-i spune, ale unei carti "clasice" ca dimensiuni. Iubesc ambele coperti si recunosc ca aceasta carte se afla pe wishlist-ul meu de ceva timp. Mi-as dori totusi sa o pot achizitiona in varianta veche - pentru ca mi se pare mult mai draguta si mai neobisnuita prima coperta aleasa de editura:

* hmm, vrea cineva sa o dea/schimbe? :D Mail me :> *



In curand editura o sa publice si "Me Before You" ("Inainte sa te cunosc") de acceasi autoare si, cel mai probabil, cartea o sa faca parte din aceasta colectie. Sper sa fie o coperta tie-in - desi imi fac deja planuri sa cumpar cartea in engleza :D


Diana

You May Also Like

0 comments