miercuri, 1 martie 2017

Top 5 Wednesday: Autori pe care nu i-am încercat (încă)


O primăvară frumoasă tuturor ^_^ Am revenit cu un top ce se vrea a fi și un TBR pentru că deși nu am citit nimic de acești autori, sper să o fac foarte curând :)


5. Kendare Blake, autoarea seriei „Anna în veșmânt de sânge” 

Vreau să citesc această carte de o veșnicie. Și asta pentru că știu că m-a marcat destul de tare descrierea sau recenzia sau un fragment din carte, nu mai știu exact care. Îmi amintesc doar că am fost atâât de intrigată de ceea ce am citit încât mi-am tot dorit să apară mai repede cartea și la noi. Iar acum că a apărut, abia aștept un moment propice să pun gheruțele pe ea ^.^
4. Jean des Cars, autorul cărții „Grace de Monaco” 

Știți cât de tare iubesc istoria și monarhia! Ei bine, Jean des Cars este un specialist în ceea ce privește istoria și, ajutat fiind de firea sa jurnalistică, reușește să redea altfel întâmplările decât un manual de istorie ar putea s-o facă. Știu că mai am o carte de-a lui prin bibliotecă și că am citit câteva pasaje din ea. Vă spun, e imposibil să nu vă îndrăgostiți de stilul său de a povesti faptele istorice!
3. Marie Rutkoski, autoarea seriei „Blestemul căștigătorului

Autoarea care a făcut vâlvă prin blogosferă și prin toată zona literară cu seria ei YA. Este a doua sa încercare de a scrie ceva pentru adolescenți și deși prima ei carte de genul acesta nu este atât de promovată, se pare că a reușit să se facă remarcată datorită acestei serii. Am pus ochii pe ea și am deja primul volum în bibliotecă. Rămâne doar să-mi găsesc timp să-l încep :D2. Nathaniel Hawthorne și a sa „Litera stacojie” 

Roman pe care l-am văzut citat mai peste tot, căruia i s-a făcut referire în numeroase ocazii, dar pe care eu nu am apucat încă să îl citesc. Acest autor cred că are cel mai frumos background pe care l-am întâlnit până acum și prin frumos mă refer la interesant și misterios și când zic asta vreau să zic exact că s-a născut în Salem, iar strămoșii lui au legături directe cu vrăjitoarele *.* găsiți aici mai multe dacă nu mă credeți pe cuvânt :)) oricum, fiind o operă simbolică pentru secolul XIX, mi-am zis să-i dau și eu o șansă. Și asta curând!1. Kiera Cass, autoarea seriei „Alegerea” 

Nu cred că îmi doresc să citesc acestă serie exclisiv datorită autoarei. Pare-se că există și câteva controverse... hm... not the point. Vreau să citesc acestă serie pentru că mă atrage subiectul, mă atrag coperțile și toate fan made-urile pe care le-am văzut pe net. Nu știu dacă faptul că povestea a fost extinsă cu câteva volume a fost atât de primită de către ceilalți cititori, însă eu sunt curioasă cât de departe poate merge povestea astfel încât să rămână la fel de atrăgătoare *.*Găsiți cărticelele menționate mai sus, plus multe altele, cu 50% reducere pe site-ul editurii Corint în perioada 1-8 Martie ^_^ Puteți da click pe numele lor sau al autorilor pentru a merge direct în pagina de comandă :) 

Ei bine, voi ați pus ochii pe ceva? Păreri legate de cărticelele de mai sus? :)

Editura Leda, Leda Edge și Corint + prețuri reduse la jumătate de preț = cel mai frumos mărțișor :> ! 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...