Trei surori, două morți iminente și o singură coroană!

by - martie 10, 2017



Three dark queens 
Are born in a glen, 
Sweet little triplets 
Will never be friends 

Three dark sisters 
All fair to be seen, 
Two to devour 
And one to be Queen


În fiecare generație de pe insula Fennbirn se naște un set de triplete: trei regine, toate moștenitoare cu drepturi egale la coroană și fiecare posedând puteri magice mult râvnite.
Mirabella stapânește cele patru elemente, e capabilă să stârnească vâlvătăi lacome de foc sau furtuni violente doar pocnind din degete. Katharina este o otrăvitoare și poate înghiți cele mai ucigătoare veninuri fără să simtă aproape nimic. Arsinoe domină natura și despre ea se spune că ar avea harul de a face să înflorească cel mai roșu trandafir și să îmblânzească cel mai aprig dintre lei. 
Dar pentru a deveni Regina Încoronată nu e nevoie doar de originea regală. Fiecare soră trebuie să lupte pentru asta. Și nu e doar un joc în care cineva câștigă sau pierde… e o luptă pe viață și pe moarte. În noaptea în care surorile împlinesc șaisprezece ani, bătălia începe.
ULTIMA REGINĂ RĂMASĂ ÎN VIAȚĂ PRIMEȘTE COROANA.

Precomandă „Trei coroane întunecate” acum cu 40% reducere, doar de pe Elefant.ro - click aici!


Despre autoare:

Kendare Blake este o autoare bestselling de romane și povești scurte. Operele sale sunt întunecate și violente. A fost născută în Seoul, Coreea de Sud, dar s-a mutat în State de când era mică împreună cu părinții săi adoptivi. Kendare a mai scris și „Anna în veșmânt de sânge”, iar acum „Trei coroane întunecate” se bucură de un real succes.





Dacă nici până acum nu sunteți convinși că trebuie să dați o șansă aceastei cărți, vă las mai jos trailer-ul ;) Eu una abia aștept să o citesc *.* sunt sigură că o să fie o lectură întunecată, plină de magie și răsturnări de situație.


Șiii, ca un plus, uitați ce grozav arată coperta volumului doi 😍😍😍


You May Also Like

2 comments

  1. Cartea asta pare atât de genialăă! 😱 mă atrage foarte muult, şi eu sunt nerăbdătoare, abia aştept s-o lecturez. 💙

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I knoooow right *.* same same! Să-mi spui cum ți s-a părut ^-^ O să revin și eu cu o recenzie :*
      xx

      Ștergere