What Do You Think About...

by - februarie 10, 2015

Joi, 12 februarie, de la ora 10:00, o clădire-monument din centrul istoric al Bucureștiului își redeschide ușile după un sfert de secol pentru a găzdui Cărturești Carusel. Prima călătorie în “Caruselul luminii” – cum a fost supranumit spaţiul noii librării – va fi marcată de la ora 20:00 de un concert Silent Strike și de proiecții video create de Dan Basu.

Elegantul edificiu de secol XIX a intrat în posesia celebrei familii de bancheri Chrissoveloni în 1903, iar în perioada comunistă a fost confiscat și transformat în magazinul Familia. După 1990, imobilul a fost recuperat și reabilitat de proprietarul actual, dl. Jean Chrissoveloni, iar acum prinde viață printr-o amenajare inovatoare, dar atentă la substanța istorică, semnată de biroul de arhitectură Square One.






LASATI-MA SA MOR AICI *.*

Mai multe imagini si detalii aici.

- Diana

You May Also Like

3 comments

  1. Doamne, cât de frumos e! Vai, aşa îmi mai "clătesc" şi eu ochii cu nişte imagini perfecte!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am "auzit" prima data de aceasta minunata - super - extra - superba cladire pe 9gag. Si am ramas O_O *nu este posibil*. Dar este, si de abia astept sa o vizitez. Imi pare rau ca nu au facut un loc unde poti sa rasfoiesti cartile, un loc de citit asa interesant si pe masura maretiei locului. Cel putin eu nu am vazut in poze.

    Ador ce au facut ei aici! Sper ca preturile sa nu fie chiar pe masura :))

    RăspundețiȘtergere
  3. PARADIS! DOAMNE CÂT DE FRUMOS! Dacă scap acolo, nu mai ies. De ce nu stau în Bucureşti? :(((

    RăspundețiȘtergere