Beautiful Book Covers Tag

by - mai 07, 2016

Leapșa asta drăguță am găsit-o pe blogul lui Ștefi, aici, și m-am gândit să o preiau și eu. Enjoy ^-^ !

1. Choose 5 of the most beautiful books in your collection.


„The Carrie Diaries” e serialul de care m-am îndrăgostit atât de tare încât a trebuit să-mi iau și cărțile. Și cum la noi a apărut o singură carte (nu știu cum, le-au comasat, idk) și nu mi-a prea plăcut coperta, mi le-am comandat pe cele în engleză, iar coperta de la volumul 2 e ge-ni-a-lă!


Girl Online” e o carte pe care o ador - în secret, șșșt! - și care mi-a plăcut mult. Ador coperta și mă bucur nespus de mult că Editura Epica a păstrat-o pe cea originală :3


Cred că toată lumea știe deja cât de mult iubesc povestea din spatele acestei cărți - DEȘI eu am văzut doar filmul #sorrynotsorry. Mi-am luat inițial și cartea apărută la noi (pe numele ei, „Suflete pereche”) doar că are o copertă așa de urâtă... Apoi am aflat că or s-o reediteze și surpriză, tot cu o copertă urâtă care nu e tie-in! Așa că mi-am laut varianta cu coperta filmului, UK, cu Sam și Lily pe copertă :3 #myfav


* am trișat puțin, șșșt! * Nu știu dacă-mi plac mai mult coperțile din față sau cele din spate... De fapt, nu, sigur îmi plac cele de pe spate, mai ales la ultimele două volume!

2. Choose a beautiful book that features your most favorite color.

* de fiecare dată când mă întreabă cineva care e culoarea mea preferată, îmi imaginez scena aia din Hannah Montana #mauuveee :)) *Și deși nu-s cea mai mare fană „Divergent” trebuie să recunosc că am cartea asta în bibliotecă din două motive: 1) pentru că adooooor coperta și 2) pentru că m-a costat 5 lei ^^”

3. Choose a beautiful book that features your least favorite color.


Nu cred că am o culoare mai puțin favorită. Îmi sunt cam indiferente; așa că am ales albul :D

4. Choose your favorite cover of a classic.


* amc cauți prin casă o carte clasică și nu prea găsești * Pentru că pe bune, nu prea am cărți clasice aici. Le-am dus pe toate la țară :D Și totuși am găsit cartea asta de Jules Verne care nici nu știam că a scris așa ceva. România. Zombi. Clasic. Copertă genială. 5 lei din anticariat. Ce să vreau mai mult? ^^”

5. Choose your favorite cover of a children's book.


* aici intră și seria de cărți apărută la Adevărul legată de mitologie. Coperțile sunt grozave! * Nu știu ce-mi place mai mult la cartea asta: povestea în sine, imaginile din carte, coperta sau supracoperta *.* Recenzia aici.

6. Do you often buy books based solely on a beautiful cover?


* ofc * Știu că îmi doream de ceva timp cartea asta și în afară de această ediție mai sunt alte 2-3, dar eu voiam neapărat ediția asta tocmai datorită coperții. Adică pe bune, le-ați văzut pe celelalte? (Citiți recenzia aici)

7. Out of every book that you own, which book best exemplifies your idea of a beautiful book?


Nu știu cum ar trebui să arate o coprtă perfectă, ideală. Am multe coperți preferate, dar niciodată n-am ales una ca fiind un model. Cu toate acestea, coperta de la primul volum din seria „Eve” mi se pare cea mai bine realizată! De la contrastul de lumini, culori, scris, poziție și așezare în „pagină”. Tot! #melovesit

Cam ăsta a fost tag-ul! Păreri? Ați citit vreo carte dintre cele de mai sus?

Dau tag-ul mai departe Ralucăi, Cristinei și lui Andrei :>You May Also Like

2 comments

 1. Fotografiile sunt atât de fain realizate <3 Felicitări!
  Din cărțile prezentate de tine am citit doar Insurgent. Nici nu știam că "The Carrie Faeries" este și o serie de cărți :o Am urmărit serialul și mi-a părut foarte rău că a fost anulat :(
  "Love Rosie" este my favorite movie ever.Inițial nici nu am știu că,cartea este publicată și la noi deoarece nu s-a păstrat numele cărții( eu gândindumă că ar fi Cu dragoste,Rosie).Cartea nu am citit-o,probabil o voi face dar voi citi editia în engleză,coperta face toți banii.
  Voi prelua și eu acest tag :*

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mersi mult :3 Fotografia e într-un fel o pasiune, deși nu știu nimic despre tehnică și alte minunății ^^”
   Mă bucur mult că ți-a plăcut tag-ul xoxo

   Ștergere