Recenzie „THOR” #9

by - mai 22, 2016



• Pe scurt •

Trei Thori în sfârșit împreună, reuniți pentru a purta o luptă! Dar va fi asta de ajuns, când planul cel mare al lui Gorr, Zeul Măcelar, se apropie de finalizare și puterile lui cresc la cote nemaivăzute până acum?

Mulțumesc Lex Comics pentru acest număr :) !

Îl puteți comanda de aici.


• Părerea mea •


Okay, n-am înțeles mare lucru din numărul ăsta :))

Îl mai știți pe Thor? Ei bine, n-am prea vorbit așa de mult despre el pe blog. Știți că el există? Adică mă rog, prin mitologia nordică cam toate personajele din banda asta desenate sunt adevărate. Sau la fel de adevărate cum sunt Zeii Olimpului de la greci.

Trecând peste... 


Ca în toate benzile desenate, există și aici un antierou pe numele său Gorr care a pronit o cruciadă împotriva tuturor zeilor din univers. Acesta a luat în sclavie zeii și i-a obligat să contruiască o bombă care să distrugă existența acestora. Iar printre ei se afla și tânărul Thor. Se afla, da, pentru că a reușit să scape și să ajungă în barca-zburătoare-prin-spațiul-cosmic a Thorilor din alte două dimensiuni: Thor-cel-normal, adică cel din prezent și Thor bătrân, cel din viitor. Așa se face că cei trei Thori au pornit spre a-l distruge pe Gorr. Dar vor reuși?


Gorr are mereu un as ascuns în mânecă și de fiecare dată când unul dintre Thori îl lovea, nu făceau decât să-și piardă din puterile și așa limitate. Iar când Gorr vede că aceștia încep să dau semne de oboseală, lovește odată, tare și cu forță. Și cumva victoria e undeva la mijloc.


Un număr destul de dinamic din care am înțeles doar că e vorba despre o luptă. Cine a câștigat? Ei bine, nici eu n-am prea înțeles. Pentru că una am crezut eu și alta spune în revistă, așa că vă las și pe voi să descoperiți acest lucru. Nu mi s-a părut grozav numărul ăsta, ba chiar mi s-a părut destul de slab față de cel precedent care mi-a plăcut super-mult. Ei, dar cine știe, poate că celelalte numere chiar or să mă surprindă plăcut. Pentru că așa sunt benzile astea desenate, cu suișuri și coborâșuri, de la o extremă la alta.

Cine câștigă lupta? Rămân toți Thori în viață? Și oare Gorr a jucat cu toate cărțile pe față? Ceva îmi spune că ceva groaznic e pe cale să se întâmple, iar eroul - eroii - nostru nici nu bănuiește. Un număr okay, colorat și cu un final neașteptat.


• Nota •

A FOST OKAY




• Numărul anterior •

* click pe copertă pentru a citi recenzia *


You May Also Like

0 comments