Recenzie „THE AMAZING SPIDER-MAN” #6

by - mai 15, 2016



• Pe scurt •



Ultimul episod al primei povești din seria AMAZING SPIDER-MAN, în care toate oalele se sparg în capul lui Peter Parker. Parker Industries promite să construiască un sistem de închisori sigure pentru super-răufăcători, cu condiții de detenție mai omenești, însă Black Cat și Electro au altceva în gând… Secretele lui Silk au fost date în vileag!

Mulțumesc mult de tot Lex Comics pentru acest număr ^.^ !

Îl puteți comanda de aici.



• Părerea mea •


Okay, sper că m-am abținut destul de bine din a da spoilere :D

Nu cred că mai trebuie să vă povestesc despre cine e Spider-man, însă trebuie să vă spun că o perioadă Doctor Octopus a fost în capul său și a reușit să facă „Perker Industries”, să-i termine lucrarea de licență și să-i facă o nouă iubtă - pe Ana Maria Marconi. Ah, și câțiva dușmani, printre care și Black Cat care era odată iubita lui Spider-man.

După numărul trecut am rămas atât de uimită și de curioasă de ce se va întâmpla încât acum eram pur și simplu „nu cred! :|” după ce am văzut dacă Spider-man e demascat sau nu în fața a milioane de telespectatori în timpul transmisiei live de la Fact Channel. Lăsând asta de-o parte, în acest număr aflăm despre planurile lui Black Cat, despre testarea secretă a unei mașinării de la „Perker Industries” și despre un prieten de-al lui Peter care se dovedește a fi cel mai mare trădător!


Spider-man e îndrăgostit până peste cap de Silk. Sau mai bine zis Peter Parker e îndrăgostit de Cindy Moon. Însă asta nu-i împiedică să fie cea mai bună echipă atunci când vine vorba de a salva pe cineva, fie el și cel mai mare infractor sau dușman de moarte. Când Black Cat și Electro află de testarea mașinăriei, fac orice pentru a reuși să o suprasolicite. De fapt Cat face asta pentru că ea nu are nimic de pierdut. Electro pe de altă parte...


A fost un număr bun, deși aș fi vrut ceva mai mult de la el - nu știu ce, dar parcă mai mergea ceva. Ceea ce mă uimește acum e acest așa-zis prietenen de-al lui Peter. Sunt tare curioasă dacă reușește să o convingă și pe Anna Maria Marconi să meargă pe același drum. Huh, se pare că așa se nasc antieroii!

Reuștește Black Cat să-l demaște pe Spider-man? Care sunt planurile lui Black Cat? Cine e turnătorul? Explodează mașinăria ajunsă la capacitate maximă care e gata să-l ucidă pe Electro? Ce părere are Peter în legătură cu toate astea? Află cine e trădătorul? Un număr plin de culoare, exploziv și dinamic. Din nou, Omul-Păianjen rămâne preferatul meu :D


• Nota •

A FOST SUPER






You May Also Like

0 comments